تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اتفاق عجیب برای مرد ایتالیایی؛ مثبت شدن همزمان کرونا، HIV و آبله میمون!

یک مرد ۳۶ ساله ایتالیایی بعد از بازگشت از سفر اسپانیا، با مراجعه به مرکز درمانی متوجه شد آزمایش کرونا، HIV و آبله میمون‌اش مثبت است.

کد خبر: ۱۳۶۲۲۳
۰۹:۵۹ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۱

اتفاق عجیب برای مرد ایتالیایی؛ مثبت شدن همزمان کرونا، HIV و آبله میمون

دیدارنیوز: برای اولین بار پزشکان با مورد عجیبی مواجه شدند. نتیجه آزمایش کرونا، HIV و آبله میمون مرد ۳۶ ساله ایتالیایی بعد از بازگشت از سفر اسپانیا به صورت همزمان مثبت اعلام شد. پزشکان می‌گویند این اولین مورد شناسایی شده‌ای است که هر سه تست بیماری در آن مثبت اعلام می‌شود.

این مرد پس از بازگشت از سفر اسپانیا، دچار تب، گلودرد و خستگی مزمن شد. بعد از مراجعه به مرکز درمانی، آزمایش کرونای او مثبت شد. روز بعد زخم‌ها و تاول‌هایی همانند جوش روی بدن او - قسمت صورت، تنه و باسن - ظاهر شد که نشانه‌های اولیه آبله میمون هستند.

چند روز بعد، تعداد ضایعات روی بدن افزایش یافت و او در این مرحله برای درمان به یک بیمارستان ایتالیایی رجوع کرد. در طول آزمایشات انجام شده پزشکان دریافتند که او پس از بازگشت از سفر تابستانی به آبله میمون مبتلا شده است.

اتفاق عجیب برای مرد ایتالیایی؛ مثبت شدن همزمان کرونا، HIV و آبله میمون

براساس این گزارش، این مرد همچنین مبتلا به طیف وسیعی از عفونت‌های مقاربتی مانند اچ‌آی‌وی (HIV) بوده است. آزمایشات ابتلای او به ویروس HIV را تائید کردند. گزارش مطالعه وضعیت سلامت فردی در مجله «Infection» به چاپ رسیده است.

درحقیقت این اولین بار است که فردی به ابتلای همزمان به این سه ویروس شناخته می‌شود. نویسندگان این مطالعه گفتند: «آبله میمون و کرونا اغلب علائم مشترکی مانند تب، گلودرد و سردرد دارند که همین امر تشخیص صحیح را برای پزشک دشوار می‌کند.»

نویسندگان در ادامه ذکر کردند: «هنوز خیلی زود است که بگوییم ترکیب این سه ویروس منجر به نتیجه بدتری در بیماری این فرد می‌شود یا خیر. اما در صورت بروز شرایط حاد هیچ علم و دارویی برای درمان همزمان این سه مورد وجود ندارد.»

این مرد که دو دوز واکسن کرونا دریافت کرده بود، به پزشکان گفت: «در سال ۲۰۱۹ برای درمان بیماری «سیفلیس» اقدام کرده است و در سال ۲۰۲۱ آزمایش HIV او منفی شده است.»

متاسفانه پس از ویروس کرونا، ویروس آبله میمون درحال گسترش در جهان است و تاکنون ابتلای بیش از شانزده هزار مورد در ۷۴ کشور به این بیماری گزارش شده است. هرآنچه لازم است درباره آبله میمون بدانید، از اینجا بخوانید.

از سوی دیگر، ویروس کرونا نیز تاکنون میلیون‌ها نفر را به خود مبتلا کرده است و جان بسیاری از افراد را در سراسر کره زمین گرفته است.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها