تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

تراس: در صورت لزوم آماده پرتاب موشک‌ هسته‌ای هستم

لیز تراس، وزیر خارجه انگلیس و یکی از نامزدهای اصلی پست نخست وزیری آینده این کشور گفت که در صورت لزوم آماده پرتاب موشک‌های هسته‌ای است اما نگفت که ممکن است علیه کدام کشور از سلاح هسته‌ای استفاده کند.

کد خبر: ۱۳۶۱۱۳
۱۰:۴۱ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۱

تراس: در صورت لزوم آماده پرتاب موشک‌ هسته‌ای هستم

دیدارنیوز: لیز تراس، وزیر امور خارجه انگلیس و یکی از مدعیان اصلی پست نخست وزیری آینده و رهبر حزب محافظه‌کار، گفت که در صورت لزوم آماده پرتاب موشک‌های هسته‌ای است.

به نقل از اسپوتنیک، تراس در نشستی با اعضای حزب محافظه کار در بیرمنگام در پاسخ به این سوال که چه احساسی نسبت به فشار دادن دکمه هسته‌ای و ایجاد "نابودی جهانی" دارد، گفت: "فکر می‌کنم این وظیفه مهم نخست وزیر است و آماده انجام آن هستم."

وزیر امور خارجه در مورد اینکه" انگلیس ممکن است علیه کدام کشور متقاعد شود که از سلاح هسته‌ای استفاده کند"، توضیح بیشتری نداد.

او در طول مبارزات انتخاباتی لفاظی‌های جنگ‌طلبانه زیادی عمدتا علیه روسیه داشته و یکی از حامیان سرسخت اوکراین است.

تراس همچنین متعهد شد که هزینه‌های نظامی را تا پایان دهه، به ۳ درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش دهد.

او قول داد در صورت انتخاب شدن به عنوان نخست وزیر جدید انگلیس اطلاعات بیشتری درباره اقدامات روسیه در جهان از حالت طبقه بندی خارج کند.

تراس برای تلگراف نوشت: من به عنوان نخست وزیر هر کاری که ممکن است - از جمله حذف محرمانه اطلاعات بیشتر - برای افشای ابعاد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در معرض دید جهانیان انجام خواهم داد. دولت من از اطلاعات استراتژیک برای افشای تلاش‌های کرملین برای تضعیف و بی‌ثبات کردن دموکراسی‌های آزادی خواه استفاده خواهد کرد.

تراس افزوده است: من رویکرد سختگیرانه‌ای را برای مقابله با فعالیت‌های شرورانه از سوی کشور‌های بالقوه متخاصم و سایرین که امنیت جهانی را تهدید می‌کنند، اتخاذ خواهم کرد.

تراس و ریشی سوناک، وزیر خزانه‌داری بریتانیا، دو نامزد نهایی رقابت‌های انتخاباتی برای تصدی پست نخست وزیری هستند که پس از اعلام استعفای نخست وزیر بریتانیا بوریس جانسون در ۷ ژوئیه صورت گرفت. در آخرین دور، همه اعضای حزب - حدود ۲۰۰ هزار نفر - نامزد مورد نظر را از بین دو فینالیست انتخاب خواهند کرد. رای گیری از طریق پست انجام خواهد شد. جانشین جانسون در ۵ سپتامبر معرفی خواهد شد.

هر دو نامزد، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه را مقصر وضعیت نابسامان اقتصاد انگلیس می‌دانند که به دلیل تورم بالا، قیمت گاز بالا و هزینه‌های غیرقابل مقرون‌به‌صرفه زندگی که به طور گسترده ناشی از محدودیت‌های یکجانبه اعمال‌شده توسط لندن و متحدانش است، گرفتار شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها