تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

«گوزن» ایرانی در راه ایتالیا

فیلم «گوزن» به بیست و هشتمین جشنواره فیلم کوتاه «DELLA LESSINA» ایتالیا راه یافت. این جشنواره میزبان ۶۸ فیلم از ۴۴ کشور بوده و فیلم کوتاه «گوزن» به نمایندگی از سینمای ایران در این رویداد حضور دارد.

کد خبر: ۱۳۵۸۴۵
۲۱:۲۰ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۱

«گوزن» ایرانی در راه ایتالیا

دیدارنیوز: فیلم کوتاه «گوزن» به نویسندگی و کارگردانی هادی بابایی‌فر به بیست و هشتمین جشنواره فیلم کوتاه «DELLA LESSINA» ایتالیا راه یافت.

جشنواره فیلم لسینیا تنها مسابقه سینمایی ایتالیایی است که منحصراً به فیلم‌های کوتاه، مستند و فیلم‌های بلند درباره زندگی، تاریخ و سنت‌های کوهستانی اختصاص دارد. این جشنواره از سال ۱۹۹۵ به عنوان یک نمایشگاه ویدیویی در کوه‌های Veronese آغاز شد، به تدریج گسترش یافت و کوه‌های کل جهان را در بر گرفت.

امسال این جشنواره میزبان ۶۸ فیلم از ۴۴ کشور بوده و فیلم کوتاه «گوزن» به نمایندگی از سینمای ایران در این رویداد حضور دارد. نمایش فیلم‌های انتخابی در تئاتر ویتوریا طی یک دوره ۹ روزه در دو هفته آخر ماه اگوست برگزار می‌شود.

«گوزن» پیش از این به جشنواره برلین راه یافته بود و جایزه ویژه بهترین فیلم بخش نسل این رویداد سینمایی را به خود اختصاص داده بود. پخش بین المللی فیلم «گوزن» بر عهده شرکت AtoZinema به مدیریت آزاده مسیح زاده است.

از دیگر عوامل این اثر می‌توان به: تهیه‌کنندگان: هادی بابایی‌فر و محمود غفاری، بازیگران: احسان بخشی‌زاده، خداداد بخشی‌زاده، تدوین و مشاورکارگردان: محمود غفاری، فیلمبردار: امیر حسین خوشبین، صدابردار: حامد حسین‌زاده، صداگذار: زهره علی‌اکبری، میکس: رامین ابوالصدق، تصحیح رنگ: فربد جلالی، جلوه‌های ویژه: کامیار شفیعی‌پور، مجری طرح: مهدی پورموسی، مدیرتولید: وحید حاجیلویی، دستیار کارگردان: مهناز جارچی، مدیرتدارکات: پویان سعادتی، دستیاران فیلمبردار: سعیدگودرزی، ابراهیم میرزایی، دستیار تصحیح رنگ: یگانه ابیاره، پشتیبانی: استودیو ۳۵ میلیمتری، پخش بین‌الملل: آزاده مسیح زاده و مشاور رسانه‌ای: حامد قریب اشاره کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر