تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

موافقت اسرائیل با برقراری آتش‌بس در غزه

خبرگزاری فرانسه اعلام کرد، اسرائیل امروز (یکشنبه) با پیشنهاد برقراری آتش‌بس با شبه‌نظامیان فلسطینی در نوار غزه موافقت کرده است. با این حال، طرف فلسطینی هنوز موافقت خود را با برقراری آتش‌بس اعلام نکرده است.

کد خبر: ۱۳۵۰۶۹
۱۹:۲۵ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۱

موافقت اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه

دیدارنیوز: اسرائیل روز یکشنبه با پیشنهاد برقراری آتش‌بس با شبه‌نظامیان فلسطینی در نوار غزه موافقت کرد.

خبرگزاری فرانسه به نقل از منبعی امنیتی در دولت مصر که نخواست نامش فاش شود گزارش داد که این پیشنهاد از سوی قاهره مطرح شده بود. به گفته این منبع طرف فلسطینی هنوز موافقت خود را با برقراری آتش‌بس اعلام نکرده است.

برخی رسانه‌های اسرائیلی نیز گزارش داده‌اند که مصر در انتظار پاسخ گروه جهاد اسلامی به پیشنهاد برقراری آتش‌بس است.

در دور جدید درگیری‌ها بین اسرائیل و شبه‌نظامیان فلسطینی در نوار غزه تاکنون ۳۱ فلسطینی از جمله شش کودک کشته شده‌اند. درگیری روز‌های اخیر بین اسرائیل و گروه جهاد اسلامی از زمان درگیری سال گذشته بین اسرائیل و شبه‌نظامیان فلسطینی بی‌سابقه بود.

پیش‌تر گفته شده بود که رئیس سرویس‌های امنیت داخلی اسرائیل، شین بت با اشاره به احتمال ارتکاب اشتباه‌هایی در حملات به نوار غزه که ممکن است دامنه این تنش را گسترده‌تر کند، خواستار توقف حملات به سوی مواضع فلسطینیان شده بود.

خبر موافقت تل‌آویو با پیشنهاد برقراری آتش‌بس برای متوقف کردن حملات متقابل در دو سوی نوار غزه در حالی منتشر می‌شود که بنا به برخی گزارش‌ها، فلسطینیان همچنان در تلافی حملات سه روز گذشته اسرائیل به مواضع جهاد اسلامی و دیگر مناطق سرزمین‌های فلسطینیِ تحت محاصره در این منطقه، شهرک‌های اسرائیلی جنوب اسرائیل و مناطق اطراف بیت‌المقدس را هدف حملات راکتی و موشکی خود قرار می‌دهند.

جهاد اسلامی جمعه شب گذشته، ساعاتی پس از آغاز حملات هوایی و موشکی اسرائیل به نوار غزه ضمن تایید کشته شدن یکی از فرماندهان ارشد خود در این حملات اعلام کرده بود که دیگر به هیچ آتش‌بسی پایبند نخواهد بود و هیچ خط قرمزی نیز دیگر برای این گروه وجود نخواهد داشت

این در حالیست که بنا به اعلام برخی منابع خبری، جهاد اسلامی نیز در نهایت با پیشنهاد آتش‌بس موافقت کرده و انتظار می‌رود که دو طرف از شامگاه روز شنبه حملات خود را متوقف کنند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها