تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...

مالی: آمریکا آماده توافق است؛ مشخص می‌شود ایران هم آمادگی دارد یا نه!

رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران که خودش را برای مذاکرات دوباره در وین با حضور نمایندگان ایران و طرف‌های دیگر مذاکره آماده می‌کند، توپ برجام را به زمین ایران انداخته و می‌گوید: آمریکا آماده است تا تلاشی با حسن نیت برای حصول توافق انجام دهد. در مدت کوتاهی مشخص خواهد شد که آیا ایران نیز آمادگی دارد یا نه.

کد خبر: ۱۳۴۸۹۱
۲۰:۵۱ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۱

رابرت مالی: آمریکا آماده است برای احیای برجام تلاش کند

دیدارنیوز: نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در توییتی با اشاره به آمادگی‌اش برای سفر به وین، مدعی شد که واشنگتن با حسن نیت جهت احیای برجام تلاش خواهد کرد.

رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران روز چهارشنبه در توییتی نوشت: "درحال آماده‌سازی برای سفر به وین برای گفتگو براساس متن جوزپ بورل هستم. مراقب انتظارات‌مان هستیم، اما ایالات متحده از تلاش‌های اتحادیه اروپا استقبال می‌کند و آماده است تا تلاشی با حسن نیت برای حصول توافق انجام دهد. در مدت کوتاهی مشخص خواهد شد که آیا ایران نیز آمادگی دارد یا نه."

ادعای مالی درباره تلاش این کشور برای بازگشت دوجانبه ایران و آمریکا به برجام درحالی است که این کشور عملا چندین ماه مذاکره فشرده ایران با کشور‌های طرف توافق هسته‌ای را به دلیل تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی خود به بن‌بست کشانده است.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز از عزیمت هیأت مذاکره‌کننده کشورمان به وین جهت ادامه مذاکرات برای رفع تحریم‌ها علیه ایران خبر داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه عصر امروز در این رابطه گفت: در این دور از گفتگو‌ها که به روال قبل با هماهنگ کنندگی اتحادیه اروپا برگزار خواهد شد، در خصوص ایده‌های مطرح‌شده از سوی طرف‌ها از جمله ایده‌های ارائه شده از سوی جمهوری اسلامی ایران که هفته جاری به طرف مقابل ارایه شد، بحث و تبادل نظر صورت خواهد گرفت.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید مجدد بر عزم و اراده جمهوری اسلامی ایران بر دستیابی به یک توافق پایدار که ضامن حقوق و پاسدار منافع ملت ایران باشد، ابراز امیدواری کرد طرف‌های مقابل نیز با اتخاذ تصمیمات لازم و تمرکز جدی بر حل مسائل باقی‌مانده، شرایط را برای پیشبرد موثر گفتگو‌ها فراهم نمایند.

پایگاه خبری اکسیوس نیز به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که مذاکرات وین بر سر احیای برجام فردا (پنج‌شنبه) از سرگرفته خواهد شد.

انریکه مورا، نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات وین نیز ساعاتی پیش راهی وین شد و در صفحه توییترش نوشت: در راه وین برای مذاکره درباره اجرایی شدن کامل برجام بر مبنای متن ارائه شده هماهنگ‌کننده مذاکرات [جوزپ بورل]در ۲۰ ژوئیه. از مقامات اتریش کمال قدردانی را دارم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: رابرت مالی برجام
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر