تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

مهاجری: آقای ذوالنور! بعد از یکسال زبان به انتقاد از دولت «رئیسی» گشودید؟

محمد مهاجری، فعال اصولگرا خطاب به ذوالنوری نماینده قم نوشت: با سلام. در جلسه علنی مجلس، زبان به انتقاد از دولت آقای رئیسی گشوده اید و آن را مورد عتاب و خطاب قرار داده اید. گفته اید این دولت مثل تردمیل است که کار می‌کند، اما جلو نمی‌رود. آقای ذوالنور! یکسال طول کشیده تا به نتیجه‌ای برسید که امروز رسیده اید. میلیون‌ها ایرانی همین حرف‌ها را و البته حرف‌های بیشتری که شجاعت گفتنش را ندارید، می‌دانستند.

کد خبر: ۱۳۴۸۵۲
۱۲:۳۳ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۱

مهاجری: آقای ذوالنور! بعد از یکسال زبان به انتقاد از دولت «رئیسی» گشودید؟

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصولگرا نوشت: آقای ذوالنور! از قدیم گفته اند خودکرده را تدبیر نیست. آن روز که باتفاق دویست نماینده به رئیس جمهور کنونی نامه نوشتید و از او خواستید وارد انتخابات شود، باید فکر امروز را می‌کردید. آن روز جیک جیک مستان تان بود و یاد زمستان تان نبود.

محمد مهاجری، فعال اصولگرا خطاب به ذوالنوری نماینده قم نوشت: با سلام. در جلسه علنی مجلس، زبان به انتقاد از دولت آقای رئیسی گشوده اید و آن را مورد عتاب و خطاب قرار داده اید. گفته اید این دولت مثل تردمیل است که کار می‌کند، اما جلو نمی‌رود.

خطاب به رئیس جمهور گفته اید، یک چهارم فرصت خدمت شما گذشت آیا یک چهارم اهدافی که باید طی کنید وصول شده است و به آن رسیده اید؟

گفته اید:کیست که نداند فساد سیستمی بانکی و قاچاق کمر اقتصاد کشور را شکسته است؛ کدام قرارگاه شما برای رفع این مشکلات فعال هستند؟

گفته اید:امروز کدام برنامه و طرح مشترک بین مجلس و دولت به عنوان میثاق مشترک وجود دارد که ما بر اساس آن مطالبه گری و مشکلات مردم را پیگیری کنیم؟

آقای ذوالنور! از قدیم گفته اند خودکرده را تدبیر نیست. آن روز که باتفاق دویست نماینده به رئیس جمهور کنونی نامه نوشتید و از او خواستید وارد انتخابات شود، باید فکر امروز را می‌کردید. آن روز جیک جیک مستان تان بود و یاد زمستان تان نبود.

آقای ذوالنور! یکسال طول کشیده تا به نتیجه‌ای برسید که امروز رسیده اید. میلیون‌ها ایرانی همین حرف‌ها را و البته حرف‌های بیشتری که شجاعت گفتنش را ندارید، می‌دانستند. اما بصیرت شما عیب کرده بود در حالی که مردم بصیرت شان از شما بشتر و حداقل یکسال جلوتر بود.

آقای ذوالنور! این هنوز از نتایج سحر است. تا رسیدن به شب، راه درازی در پیش است. اگر بصیرتتان مثل یکسال گذشته ریپ نزند، خیلی چیز‌های دیگر را که منتقدان دلسوز و علاقمندان این ملک و ملت بیان می‌کردند، خواهید فهمید هرچند که خیلی دیر خواهد شد.

راستی می‌خواستم بگویم، شما و خیلی‌های دیگر از بانیان‌وضع‌موجود (نتیجه عملکرد یکسال اخیر) هستید، هرچند قبلا هم مقصر خیلی از چیز‌ها بوده اید.

آقای ذوالنور! خدای ناکرده فکر نکنید مخاطبان شما نمی‌فهمند که یکی از دلایل مخالف خوانی هایتان، نزدیک شدن انتخابات مجلس است و برای اینکه باز هم برای نماینده شدن از مردم رای بگیرید، ژست اپوزیسیون گرفته اید.

ایام نمایندگی مستدام!

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی