تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

محبی؛ سورپرایز پایان هفته آبی‌ها؟

محمد محبی ستاره سابق سپاهان که دو فصل دیگر با تیم سانتاکلارا قرارداد دارد، ممکن است تا پایان هفته به جمع استقلالی‌ها ملحق شود. به نظر می‌رسد حضور او در تیم آبی به مدت یک فصل و به عنوان بازیکن قرضی است.

کد خبر: ۱۳۴۷۹۷
۱۸:۲۰ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱

محبی؛ سورپرایز پایان هفته آبی‌ها؟

دیدارنیوز: به نظر می‌رسد در نهایت مذاکرات باشگاه استقلال و باشگاه سانتاکلارا برای جذب محمد محبی جواب داده است و این بازیکن در روز‌های آینده پیراهن تیم آبی را برتن خواهد کرد.

محمد محبی که دو فصل دیگر با تیم سانتاکلارا قرارداد دارد در تمرینات و بازی‌های دوستانه اخیر این تیم درخشان ظاهر شد. او در مصاف با ریوآوه زننده یکی از گل‌های تیمش بود و در تورنمنتی که منجر به قهرمانی تیمش شد، در بازی پایانی پاس گل داد. حالا، اما به نظر می‌رسد او باید راه بازگشت به تیم آبی را پیش بگیرد، به این خاطر که باشگاه سانتاکلارا جانشین او را معرفی کرده است.

بر اساس اعلام سایت باشگاه سانتاکلارا، بازیکنی که قرار است در فصل جدید بازی‌ها به جای محمد محبی در ترکیب تیم سانتاکلارا بازی کند یک وینگر ۲۵ ساله پرتغالی است که در هر دو سمت بازی می‌کند. او متولد لیسبون است و فصل گذشته یکی از بازیکنان کلیدی تیم سی دی مافرا به شمار می‌رفت. او در ۲۴ بازی برای این تیم ۵ گل به ثمر رساند و دو پاس گل داد. این بازیکن البته در تعطیلات ژانویه راهی اسلواکی شد و برای تیم FC DAC بازی کرد، اما حالا در بازگشت به پرتغال وارد لیست سانتاکلارا شده است و باشگاه به صورت رسمی به او خوش آمد گفت. این خرید بدین معنی است که باشگاه سانتاکلارا با جدایی محمد محبی موافقت کرده است و این بازیکن در روز‌های آینده به تیم آبی ملحق خواهد شد.

محمد محبی دو فصل دیگر با سانتاکلارا قرارداد دارد و به نظر می‌رسد حضور او در تیم آبی به مدت یک فصل و به عنوان بازیکن قرضی است. یکی از انگیزه‌های بازگشت این بازیکن جوان و البته سختکوش به تیم استقلال قرار گرفتن دوباره در لیست تیم ملی در ماه‌های منتهی به جام جهانی است. در این صورت او می‌تواند درفصل آینده بازگشت قوی‌تری به ترکیب تیم سانتاکلارا و لیگ برتر پرتغال داشته باشد. محمد محبی فصل گذشته در لیگ برتر پرتغال نمایش خوبی در برابر بنفیکا داشت و دروازه این تیم را باز کرد و در بازی با پورتو البته در چارچوب بازی‌های لیگ برتر که با نتیجه ۳-۱ به سود سانتاکلارا پایان یافت، نمایش خوبی داشت. ساپینتو شناخت خوبی از این بازیکن دارد و از روز ابتدایی حضور در راس کادر فنی تیم استقلال روی جذب این بازیکن اصرار زیادی داشته است. حالا به نظر می‌رسد، او به خواسته خود نزدیک شده و ممکن است در روز‌های پایانی هفته جاری استقلال این خرید بزرگ را معرفی کند.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی