تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

هشدار مدیریت بحران؛ تداوم سامانه بارشی در استان تهران

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران از صدور هشدار زرد تداوم سامانه بارشی در استان توسط سازمان هواشناسی خبر داد و گفت: زمان شروع سامانه از فردا دوشنبه ۱۰ مرداد تا سه شنبه ۱۱ مرداد ماه پیش بینی شده است.

کد خبر: ۱۳۴۶۳۳
۱۷:۳۰ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۱

هشدار مدیریت بحران؛ تداوم سامانه بارشی در استان تهران

دیدارنیوز:  حامد یزدی مهر عصر یکشنبه از صدور هشدار زرد تداوم سامانه بارشی در استان تهران توسط سازمان هواشناسی خبر داد و اظهارکرد: منطقه اثر این هشدار نیمه شمالی استان تهران و ارتفاعات آن پیش بینی شده است.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به اینکه زمان شروع سامانه از فردا دوشنبه ۱۰ مرداد تا سه شنبه ۱۱ مرداد ماه پیش بینی شده است گفت: وقوع رگبار و رعد و برق، در نواحی مستعد احتمال بارش تگرگ و وزش باد شدید از مخاطراتی است که انتظار وقوع آن را خواهیم داشت.

یزدی مهر در ادامه ضمن توصیه در خصوص عدم توقف در حاشیه رودخانه‌ها و بستر مسیل‌ها افزود: احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی و جاری شدن آب در معابر وجود دارد لذا از همه شهروندان می‌خواهیم ضمن اجتناب از اتراق در کنار رودخانه‌ها و خودداری از فعالیت‌های کوهنوردی نسبت به تردد‌های درون و برون شهری احتیاط لازم را داشته باشند.

وی در خصوص جابه‌جایی عشایر، پاکسازی دهانه پل‌ها و آبروها، احتمال برخورد صاعقه نیز هشدار داد و گفت: شهروندان با توجه به پیش بینی وزش باد در خصوص عدم توقف و پارک خودرو در اطراف درختان و ساختمان‌های نیمه کاره توجه جدی داشته باشند.

بر اساس اعلام روابط عمومی مدیریت بحران استان تهران، یزدی مهر درباره استحکام سازه‌های نیمه کاره نیز هشدار داد و افزود: مردم در خصوص احتمال سقوط اجسام و تابلو‌های تبلیغاتی نیز توجه ویژه داشته باشند تا خدایی ناکرده شاهد حوادث ناگوار نباشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با بیان اینکه امدادرسانی به نواحی سیل زده استان تهران همچنان ادامه دارد گفت: مدیریت بحران استان تهران با توجه به پیش بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌های قبلی با تمام قوا در صحنه امدادرسانی و بازگشت اوضاع به شرایط قبلی در تلاش است و این اطمینان را به همه مردم می‌دهیم که تا امدادرسانی کامل در کنار مردم سیل زده خواهیم ماند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير