تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

انتقاد کوهساری از دولت؛ در اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان قانون‌گریزی می‌کنید

غلامعلی کوهساری، نماینده مجلس با انتقاد از عملکرد مسئولان در خصوص اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان گفت: دولت در اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان قانون گریزی می‌کند. چرا این مصوبه مجلس که در اسفند ماه به تصویب رسیده هنوز اجرایی نشده است؟

کد خبر: ۱۳۴۶۲۲
۱۳:۴۳ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۱

انتقاد کوهساری از دولت؛ در اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان قانون‌گریزی می‌کنیدانتقاد کوهساری از دولت؛ در اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان قانون‌گریزی می‌کنید

دیدارنیوز: نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس با انتقاد از عملکرد مسئولان در خصوص اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان تأکید کرد که دولت در اجرای این مصوبه قانون‌گریزی می‌کند.

غلامعلی کوهساری در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۹ مردادماه) مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت به مناسبت ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) گفت: پرداخت پول گندم به کشاورزان زحمتکش هنوز کامل نشده است، همچنین پول دانه‌های روغنی به ویژه کلزا و دانه روغنی کاملیا علیرغم گذشت بیش از ۷۰ روز انجام نشده است.

نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دولت در اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان قانون گریزی می‌کند. چرا این مصوبه مجلس که در اسفند ماه به تصویب رسیده هنوز اجرایی نشده است.

وی افزود: بارندگی‌های اخیر یک بار دیگر ثابت کرد در حوزه مدیریت بحران چقدر آسیب‌پذیر بوده و در این زمینه با بحران مواجه هستیم. دولت در حل این مشکل باید چاره‌اندیشی کند.

کوهساری در ادامه خواستار تبدیل وضعیت نیرو‌های وزارت بهداشت به ویژه نیرو‌های طرحی و شرکتی، معلمان حق‌التدریس، خرید خدمات، غیرانتفاعی، نهضتی و حل مشکل مربوط به بازنشستگان شد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تأکید کرد: دولت در بحث ترمیم کابینه خود به ویژه در حوزه اقتصادی جدی عمل کند تا مشکلات اقتصادی مردم حل شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور