تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

گفتگوی بایدن و پینگ؛ هشدار درباره «بازی با آتش»

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین بیش از دو ساعت تلفنی درباره آینده روابط دو کشور گفتگو کردند. شی در این گفتگو به آمریکا درباره تایوان هشدار داد و آن را «بازی با آتش» توصیف کرد.

کد خبر: ۱۳۴۴۵۳
۰۸:۳۵ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۱

گفتگوی بایدن و پینگ؛ هشدار درباره «بازی با آتش»

دیدارنیوز: جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین بیش از دو ساعت تلفنی درباره آینده روابط دو کشور گفتگو کردند. این پنجمین گفت‌وگوی بایدن با شی جین پینگ از زمان حضور در کاخ سفید است.

این گفتگو در حالی رخ داد که بایدن به‌دنبال یافتن راه‌های جدیدی برای همکاری با این قدرت در حال رشد جهانی و همچنین راهبرد‌هایی برای مهار نفوذ چین در سراسر جهان است.

رهبران دو کشور درباره شماری از مسائل جهانی مانند رکود اقتصادی پیش روی جهان، تاثیرات تهاجم روسیه و ادامه همه‌گیری کووید بحث و تبادل نظر کردند.

شی در این گفتگو به آمریکا درباره تایوان هشدار داد و آن را «بازی با آتش» توصیف کرد.

از سوی دیگر طبق گزارش کاخ سفید بایدن در این گفتگو تاکید کرده که سیاست ایالات متحده در قبال تایوان تغییر نکرده است و آمریکا به شدت با تلاش‌های یک جانبه برای تغییر وضعیت موجود یا تضعیف صلح و ثبات در این جزیره مخالف است.

نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا قصد دارد به زودی به تایوان سفر کند. اگر این سفر محقق شود وی بالاترین مقام آمریکایی از سال ۱۹۹۷ خواهد بود که به این جزیره سفر می‌کند. نوت گینگریچ جمهوری‌خواه در سال ۱۹۹۷ زمانی که رئیس مجلس نمایندگان آمریکا بود به تایوان رفت.

با این حال جو بایدن هفته گذشته در پاسخ به سوالی درباره سفر احتمالی نانسی پلوسی به تایوان گفت: «ارتش آمریکا فکر می‌کند که این ایده خوبی نیست.»

طبق نوشته رسانه‌های دولتی چین، شی امروز به بایدن گفته است که ایالات متحده باید از «اصل چین واحد» تبعیت کند. وی تاکید کرد که چین قاطعانه با استقلال تایوان و دخالت نیرو‌های خارجی مخالف است.

طبق این گزارش، رئیس جمهوری چین به همتای آمریکا خود گفته است: «کسانی که با آتش بازی می‌کنند تنها می‌سوزند. امیدواریم طرف آمریکایی در این مورد شفافیت داشته باشد و به اصل چین واحد احترام بگذارد.»

یک مقام دولتی آمریکا: بایدن و شی در حال بررسی ملاقات حضوری هستند
یک مقام ارشد دولت بایدن نیز درباره جزییات این گفتگو گفت که بایدن و شی در حال بررسی ملاقات حضوری هستند.

طبق گزارش آسوشیتدپرس این مقام که نامش عنوان نشده است گفت که بایدن این تماس تلفنی را از اتاق معروف بیضی انجام داد و دستیاران ارشدش از جمله آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه به او پیوستند.

ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین در اوایل این هفته به خبرنگاران گفته بود که اگر ایالات متحده بر ادامه مسیر خود پافشاری کند قطعا با واکنش‌های قاطعانه روبرو می‌شود و تمام عواقب ناشی از آن بر عهده آمریکا خواهد بود.»

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز چهارشنبه در نشستی در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «رئیس جمهور می‌خواهد مطمئن شود که خطوط ارتباطی با آقای شی همچنان باز است، چرا که آن‌ها به این موضوع نیاز دارند.»

وی تاکید کرد مسائلی وجود دارد که آمریکا می‌تواند در مورد آن‌ها با چین همکاری کند و مسائلی نیز وجود دارد که آشکارا باعث تنش می‌شود.

بایدن و شی آخرین بار در ماه مارس گذشته و چندین روز پس از حمله روسیه به اوکراین صحبت کرده بودند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد