تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

ثبت‌نام انتخابات کمیته ملی المپیک؛ از ساعی و علی‌نژاد تا شعبانی‌بهار

غلامرضا شعبانی بهار، رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان با حضور در کمیته ملی المپیک، برای حضور در پست هیئت اجرایی این کمیته ثبت‌نام کرد تا تعداد نامزد‌های انتخابات کمیته ملی المپیک به عدد ۶ برسد.

کد خبر: ۱۳۴۳۹۷
۱۳:۳۶ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱

ثبت‌نام انتخابات کمیته ملی المپیک؛ از ساعی و علی‌نژاد تا شعبانی‌بهار

دیدارنیوز: رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان برای حضور در هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک ثبت‌نام کرد.

غلامرضا شعبانی بهار رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان با حضور در کمیته ملی المپیک، برای حضور در پست هیئت اجرایی این کمیته ثبت‌نام کرد.

غلامرضا شعبانی‌بهار پس از ثبت نام برای عضویت در هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک در جمع خبرنگاران اظهار داشت: انگیزه شرکت من در انتخابات مثل همه همکارانم، این است که به ظرفیتی برای کمیته ملی المپیک و ورزش اضافه کنیم. تجارب من در حوزه معاونت همگانی وزارت ورزش و هم تجارب ملی و بین المللی که دارم و حضور چهار ساله در تیراندازی با کمان حس می‌کنم می‌توانم در هیئت اجرایی به ظرفیت ورزش بیفزاییم. برنامه ریزی مدون و راهبردی برای المپیک ۲۰۲۸ می‌توانیم داشته باشیم. این همفکری باید با مشارکت برنامه‌ریزان و اندیشمندان ورزش باشد. برای اجرای آن‌ها نیازمند بسیج امکانات مالی داریم.

ثبت‌نام انتخابات کمیته ملی المپیک؛ از ساعی و علی‌نژاد تا شعبانی‌بهار

رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان افزود: متاسفانه گا‌ها با این مشکل مواجه بودیم که گفتمان خوبی با مجلس نداشتیم. با تعامل و تجربه خوبی که با این قوه داریم، می‌توانیم به فرایند حرفه‌ای، قهرمانی و کمیته ملی المپیک کمک کنیم.

وی در خصوص اعتراض برخی از ورزشکاران این رشته نسبت به حقوق و بیمه گفت: کدام فدراسیون الان بیمه و حقوق دارد؟ اصلا چنین چیز‌هایی وجود ندارد. هر کسی در چارچوب خودش باید انتظار داشته باشد. ورزشکار جایگاه رفیعی دارد و باید در آن جایگاه صحبت کند. مربی نقش راهبری دارد و رئیس هم نقش مشخصی دارد. فراتر از آن چارچوب‌ها عمل کردن، مطلوب هیچ کسی نیست. برخی خواسته‌ها در چارچوب نیست. با تعاملی که با ورزشکاران داشته و داریم این مرحله عبور می‌کنیم.

ثبت‌نام انتخابات کمیته ملی المپیک؛ از ساعی و علی‌نژاد تا شعبانی‌بهار

شعبانی‌بهار تاکید کرد: فرض آن‌ها این بود که یک نفر را خودمان برای حضور در قونیه حذف کردیم، ولی چارچوب و سیستم برگزاری کشور میزبان حضور سه نفر بود، ولی ورزشکاران فکر کردند ما نمی‌خواهیم آن‌ها را ببریم. هزینه اعزام با ما نبود که بخواهیم کسی را حذف کنیم. ورزشکاران متوجه شدند که ما مقصر نیستیم. ما هم علاقه داشتیم ۴ نفر بروند، ولی برگزار کننده در این مورد مشکل داشتند. ما یک نفر در بخش مردان و دو نفر در بخش زنان جایگزین کردیم.

وی در خصوص اینکه معترضین به اردو دعوت نمی‌شوند، گفت: در حال بررسی هستیم. هر احتمالی وجود دارد.

اسامی نفراتی که تاکنون ثبت‌نام کرده‌اند، به شرح زیر است:

۱- هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو (پست‌های ریاست و هیئت اجرایی)
۲- محمدرضا پوریا رئیس فدراسیون بدمینتون (پست هیئت اجرایی)
۳- آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو (پست‌های ریاست و هیئت اجرایی)
۴- مهدی علی‌نژاد عضو هیئت رئیسه فدراسیون ووشو (پست ریاست)
۵- محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی پارالمپیک (پست ریاست)
۶- غلامرضا شعبانی بهار رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان (پست هیئت اجرایی).

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر