تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کویت

امیرعبداللهیان: ایران به تعهداتش پایبند است؛ آمریکایی‌ها واقع‌بین باشند

حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه در گفتگوی تلفنی با همتای کویتی خود درباره روند مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت: جمهوری اسلامی ایران به تعهدات خود پایبند است و از آمریکایی‌ها می‌خواهد واقع بین باشند تا رسیدن به یک توافق خوب، قوی و پایدار امکان پذیر شود.

کد خبر: ۱۳۴۳۵۷
۲۱:۵۰ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱

امیرعبداللهیان: ایران به تعهداتش پایبند است؛ آمریکایی‌ها واقع‌بین باشند

دیدارنیوز: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و شیخ احمد ناصر الصباح وزیر امور خارجه کویت در خصوص روند تحکیم مناسبات دو جانبه، مسائل منطقه‌ای و بین المللی از جمله نشست جده و مذاکرات رفع تحریم‌ها تلفنی گفتگو و تبادل نظر کردند.

دو طرف در این گفتگو با اشاره به روند رو به رشد مناسبات دو جانبه، نسبت به ضرورت توسعه بیش از پیش آن تاکید کردند.

امیر عبداللهیان در این گفتگوی تلفنی ضمن استقبال از فعال شدن کمیته‌های تخصصی، این موارد را نشانه‌های خوبی از روند مثبت همکاری‌های دو جانبه دانست و ابراز امیدواری کرد با افزایش سفر‌ها و دیدار‌های متقابل، زمینه‌های توسعه همکاری‌های دو جانبه فراهم شود.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن دعوت از همتای کویتی خود برای سفر به تهران خاطر نشان کرد: کویت همگام با دیگر کشور‌های همسایه، دیدگاه مثبتی را در مورد تقویت مناسبات منطقه‌ای دنبال می‌کند و ایران نیز دست دوستان و همسایگان خود را به گرمی می‌فشارد.

امیرعبداللهیان ضمن تقبیح برخی تلاش‌ها برای دادن رنگ و بوی ضد ایرانی به اجلاس جده، از این که با درایت کشور‌های منطقه این تلاش‌ها به نتیجه نرسید، ابراز رضایت کرد. ایشان افزود: کشور‌های منطقه نشان دادند مسئله فلسطین همچنان برای جهان اسلام دارای اولویت بوده و هیچ کشوری در منطقه نمی‌تواند جنایات رژیم صهیونیستی را نادیده بگیرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در پایان ضمن مرور روند مذاکرات رفع تحریم‌ها در سه ماه اخیر، گفت: ایران امیدوار است طرف آمریکایی رویکردی واقع بینانه در پیش بگیرد تا مذاکرات به مرحله نهایی خود برسد.

امیرعبداللهیان افزود: جمهوری اسلامی ایران به تعهدات خود پایبند است و از آمریکایی‌ها می‌خواهد واقع بین باشند تا رسیدن به یک توافق خوب، قوی و پایدار امکان پذیر شود.

شیخ احمد ناصر الصباح وزیر امور خارجه کویت نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تقدیر از ابتکار جمهوری اسلامی ایران در توسعه روابط با کشور‌های منطقه، بر ضرورت گسترش بیش از پیش روابط دو جانبه بین کویت و تهران تاکید کرد و خاطر نشان کرد: رهبری سیاسی کویت همواره به دنبال تقویت رابطه با ایران بوده است و تعیین سفیر جدید کویت در ایران در همین راستا است.

وزیر خارجه کویت با اشاره به سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست ایران به کویت و برگزاری نشست مشترک دو کشور در رابطه با مسئله ریزگرد‌ها گفت، این سفر‌ها می‌توانند مسائل و موضوعات مورد اهتمام مشترک را از طریق همکاری دو جانبه حل و فصل کنند.

وزیر امور خارجه کویت در مورد اجلاس امنیت و توسعه در جده نیز ضمن رد گمانه زنی‌های انجام شده پیش از اجلاس در مورد اهداف ضد ایرانی این اجلاس، تاکید کرد در سخنان رهبران منطقه بر لزوم ایجاد و حفظ روابط خوب با ایران همواره تاکید شده است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر