تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

رقابت کم‌توانان جسمی در حوزه «موسیقی» و «خوشنویسی»

جشنواره هنری «آوای مهر» در جهت حمایت از افراد دارای معلولیت در سه بخش برگزار می‌شود.

کد خبر: ۱۳۴۲۴۷
۱۴:۴۳ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱

رقابت کم‌توانان جسمی در حوزه موسیقی و خوشنویسی

دیدارنیوز ـ سمانه زمانی ـ رئیس جشنواره و مدیرکل بهزیستی استان تهران ـ درباره این جشنواره گفت: آیین افتتاحیه جشنواره آوای مهر روز چهارشنبه مورخ پنجم مردادماه از ساعت ۱۹ تا ۲۰:۳۰ در خانه موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد برگزار می‌شود و از سخنران‌های این برنامه دکتر علی‌محمد قادری (معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور) و چهره‌های دیگر سیاسی، فرهنگی و هنری خواهند بود.

وی افزود: جشنواره ویژه افراد دارای معلولیت است و در سه بخش «موسیقی»، «ادبیات» و «خوشنویسی» برگزار می‌شود و علاقمندان می‌توانند روز بعد از برگزاری آیین افتتاحیه جشنواره، یعنی از تاریخ ۶ مرداد به بعد، آثار خود را به دبیرخانه جشنواره به آدرس خیابان پیروزی، چهارصد دستگاه، انتهای خیابان بایزید بسطامی، خانه‌موزۀ دکتر معین و استاد امیرجاهد ارسال نمایند.

زمانی درباره‌ی ارسال آثار گفت: علاقمندان می‌توانند آثار خود را تا پایان آبان‌ماه، روی سی‌دی کپی کرده و پس از تکمیل فرم درخواستی ارسال کنند و همچنین این امکان فراهم شده تا از طریق واتس‌اَپ و تلگرام فرم مربوطه و آثار خود را برای دبیرخانه ارسال کنند. اعلام نتایج و بررسی آثار در آذرماه انجام و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رییس جشنواره در مورد اجرا‌ها و مراسم اختتامیه خاطرنشان کرد: اجرا‌های صحنه‌ای پیش‌بینی می‌شود در دی‌ماه برگزار شود و در نهایت اجرای صحنه‌ایِ برگزیدگان جشنواره را خواهیم داشت. مراسم اختتامیه و اعلام برگزیدگان نهایی نیز پیش بینی می‌شود در بهمن‌ماه مراسم برگزار شود.

زمانی درباره شرایط سنی شرکت‌کنندگان گفت: رده سنی شرکت‌کنندگان از این قرار است که ۵ تا ۱۱ سال گروه الف، ۱۲ تا ۱۸ سال گروه ب، ۱۹ تا ۳۵ سال گروه ج، و ۳۶ سال به بالا نیز رده سنی د، که با توجه به نوع معلولیت از یکدیگر تفکیک خواهند شد.

وی در پایان درباره‌ی جزییات بخش‌های جشنواره توضیح داد: بخش موسیقی در قالب تک‌خوانی، دونوازی، و گروه‌نوازی برگزار خواهد شد. عزیزان می‌بایست قطعه‌ای را حداقل ۳ دقیقه و حداکثر ۵ دقیقه ضبط کنند. بخش شعر و ادبیات، شامل شعر نو، کلاسیک، و قطعه ادبی می‌شود و موضوع نیز آزاد خواهد بود. بخش خوشنویسی نیز در سه بخش قلم نی، تحریر، و نقاشی‌خط برگزار خواهد شد و موضوع نیز آزاد خواهد بود و هر شرکت‌کننده مجاز است یک اثر در اندازه ۵۰ در ۷۰ و یا در قطع آ۳ بدون قاب یا پاسپارتو به دبیرخانه ارسال کند.

این جشنواره از سوی اداره‌کل بهزیستی استان تهران و با مشارکت خانه موسیقی ایران، شهرداری تهران، خانه‌موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد و دیگر نهاد‌ها برگزار خواهد شد.

 

رقابت کم‌توانان جسمی در حوزه موسیقی و خوشنویسی

منبع: ایسنا
برچسب ها: خوشنویسی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير