تیتر امروز

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود
نگاهی به آنچه که در دهمین سالگرد تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران گذشت

مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود

آیین دهمین سال تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران، همراه با تجلیل از مؤسس این انجمن، مجتبی مقصودی به همت انجمن علمی مطالعات صلح ایران، خانه اندیشمندان علوم انسانی و با همکاری جمعی از انجمن‌های...
اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...

احکام سوال‌برانگیز ماجرای جنجالی ووشو؛ خواهران منصوریان تبرئه شدند

پس از درگیری شدید در مسابقات کشوری ووشوی دختران، احکام کمیته انضباطی فدراسیون ووشو در حالی اعلام شد که در این میان خواهران منصوریان با وجود نقشی که در درگیری فیزیکی با پدر یکی از ورزشکاران داشتند، تبرئه شدند.

کد خبر: ۱۳۴۱۸۳
۱۷:۳۴ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱

احکام سوال‌برانگیز ماجرای جنجالی ووشو؛ خواهران منصوریان تبرئه شدند

دیدارنیوز: کمیته انضباطی فدراسیون ووشو در حالی آرای مربوط به درگیری مسابقات کشوری دختران را اعلام کرد که حکم‌های صادره، با ابهامات و سوالاتی همراه است.

روز جمعه ۲۴ تیر ۱۴۰۱ بود که مسابقات انتخابی تیم ملی ووشوی جوانان دختران، به میزبانی آکادمی ملی ووشو آغاز و در ادامه با حواشی بسیار زیادی همراه شد. مسابقاتی که به دلیل اعتراض برخی خانواده‌های ورزشکاران نسبت به داوری‌ها باعث درگیری و زد و خورد میان پدر یکی از ورزشکاران با مربیان تیم ملی دختران (خواهران منصوریان) شد.

با گذشت نزدیک به ۱۰ روز از این ماجرا، کمیته انضباطی فدراسیون ووشو امروز (یک‌شنبه) دوم مرداد ۱۴۰۱ آرای خود درباره این اتفاق را در حالی اعلام کرد که در احکام صادر شده، چند پرسش مطرح و برخی احکام نیز جای تامل دارد.

در آرای منتشر شده، تنها "احسان ده‌پهلوان" پدر ورزشکار معترض به همراه ۳ دخترش، کوثر علیزاده (حریف دختر احسان ده‌پهلوان) و صدیقه دریایی (مربی کوثر علیزاده) را به صورت نقدی و تعلیقی جریمه شده‌اند. این موضوع در حالی است که خبری از جریمه خواهران منصوریان به عنوان مربیان تیم ملی جوانان (یک طرف درگیری رخ داده) نیست.

در اینکه اقدام پدر ورزشکار معترض تخلف آشکار بوده شکی نیست، اما اینکه یک پای کتک کاری‌ها که شهربانو منصوریان و سهیلا منصوریان بودند و هیچ حکمی علیه آن‌ها صادر نشده، علامت سوال بزرگی است که بی‌پاسخ مانده است.

بر اساس گفت‌وگویی که با «احسان ده‌پهلوان» داشتیم، مشخص شد که موضوع حضور غیرقانونی این پدر در سالن وارم آپ ورزشکاران با وجود محکوم بودن بخاطر تخلف او، صرفا برای دفاع از فرزندش بوده است بر این اساس به نظر می‌رسد فدراسیون ووشو باید با عدالت بیشتری آرای خود را صادر می‌کرد چرا که برخورد فیزیکی و خشن ورزشکاران و مربیان شناخته شده این فدراسیون نیز قطعا نمی‌تواند رفتار قابل قبولی باشد.

پیش از این فدراسیون ووشو، بار‌ها حتی برای تخلفات سطح پایین‌تر از جمله انجام مصاحبه علیه این فدراسیون توسط خواهران منصوریان، آرای به مراتب سنگین‌تری را صادر می‌کرد، همین موضوع باعث طرح پرسش‌های فراوانی درباره چرایی عبور فدراسیون ووشو از تخلف آشکار خواهران منصوریان در ماجرای اخیر شده است. اکنون این پرسش مطرح است که آیا آیین نامه انضباطی فدراسیون تنها در موارد خاص و علیه برخی افراد آن هم در شرایطی خاص اعمال می‌شود؟

برای شفاف سازی درباره این احکام، با کوهیار سالار رئیس کمیته انضباطی فدراسیون ووشو تماس گرفتیم تا نظر و استدلال حقوقی‌اش در این‌باره را جویا شود که او حاضر به گفتگو در این‌باره نشد!

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر