تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

توفان گرد و خاک در غرب و نیمه جنوبی تهران

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی استان تهران، صاف تا قسمتی ابری و همراه با رگبار باران و وزش باد شدید و احتمال توفان گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا به ویژه در غرب و نیمه‌جنوبی پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۳۴۱۶۲
۱۶:۴۴ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱

توفان گرد و خاک در غرب و نیمه جنوبی تهران

دیدارنیوز ـ بر اساس بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران تا روز سه‌شنبه (۴ مردادماه) آسمانی صاف تا قسمتی ابری در نیمه شمالی و ارتفاعات نیمه‌ابری همراه با وزش باد گاهی وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک و احتمال توفان گرد و خاک و کاهش دید و کیفیت هوا به‌ویژه در غرب و نیمه‌جنوبی استان پیش‌بینی می‌شود.

از سه‌شنبه شب نواحی شمال شرق و ارتفاعات و روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه (۵ و ۶ مردادماه) در بیشتر نواحی استان افزایش ابر، گاهی همراه با رگبار باران و وزش باد شدید و احتمال رعدوبرق و در مناطق مستعد احتمال بارش تگرگ مورد انتظار است.

تا روز دوشنبه روند تدریجی کاهش دما سپس افزایش نسبی دما به‌ویژه برای روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۴۲ درجه سانتیگراد گرمترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۳ مردادماه) صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۴مردادماه) صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای۳۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی رنگ از وزش باد شدید گاهی خیلی شدید و خیزش گردوخاک از عصر روز یکشنبه (۲ مردادماه) تا دوشنبه (۳ مردادماه) دراستان تهران، به ویژه مناطق جنوبی و غربی خبر داد.

در اثر این مخاطره شکستن درختان فرسوده و سازه‌های سست و نیمه کاره، سقوط اجسام از ارتفاع، خیزش گردو خاک، احتمال نفوذ گردوغبار انتقالی و کاهش کیفیت هوا و میدان دید دور از انتظار نیست.

اداره کل هواشناسی استان تهران برای کاهش آسیب‌های احتمالی مستحکم سازی سازه‌های موقت و عدم پارک خودرو در کنار درختان و سازه‌های نیمه تمام، احتیاط در تردد جاده ای، پرهیز از فعالیت در فضای باز برای افراد دارای مشکل تنفسی، محافظت از تاسیسات حساس به گردو خاک را توصیه می‌کند.

در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر