تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
انتقاد شدید دبیرکل یک حزب اصولگرا به یکدست شدن قوا

بیادی: یکدستی قوا به پشیمانی مردم افزود/ قول و عمل مسئولان کیلومتر‌ها از هم فاصله دارد

یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: یکی از مشکلات اساسی که وضعیت را به اینجا کشانده نحوه اجرای انتخابات است که با شأن و شئونات جمهوری اسلامی هیچ تناسبی ندارد.

کد خبر: ۱۳۴۰۰۲
۱۱:۳۰ - ۳۰ تير ۱۴۰۱

بیادی: یکدستی قوا به پشیمانی مردم افزود/ قول و عمل مسئولان کیلومتر‌ها از هم فاصله دارد

 

دیدارنیوز: حسن بیادی فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به این سوال که این روز‌ها در سپهر سیاسی کشور با وجود یکدستی ترکیب دولت و مجلس به نظر می‌رسد حمایت اصولگرایان از دولت کم‌تر شده است. شما دلیل کم شدن این حمایت را در کجا می‌بینید، گفت: در هیچ یک از قوانین موجود و آئین‌نامه‌های سیاسی و عدالت اجتماعی نوشته نشده است که اگر قوای سه گانه از یک جناح بودند باید خطای یکدیگر را پوشش بدهند و در مواردی به ضرر مردم کار کنند. یکپارچه بودن قوا نشان داد که این روند فایده‌ای نداشته و به پشیمانی مردم از عملکرد دولت و مجلس افزوده است.

بیادی در پاسخ به این سوال که دلیل عدم رضایت مجلس از عملکرد دولت را در چه می‌دانید؟ گفت: جناب آقای رئیسی در شروع کار خود در دولت شعار‌های بسیار مردمی دادند و از وعده کاهش قیمت‌ها و ارزانی زائدالوصفی که به مردم دادند خبری نشد و بر عکس قیمت کالا‌های غیر دولتی و خدمات دولتی به طور ناگهانی و بدون هیچ منطق و قانونی افزایش پیدا کرد و قیمت ارز هم بالا رفت، بنابراین بعضی از نمایندگان هم نتوانستند ساکت بنشینند و به همین دلیل شاهد احضار زودهنگام شاید دو هفته یکبار وزرا و معاونین آنان هستیم. اگرچه تاکنون هیچ نتیجه مثبتی را به دنبال نداشته است.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: با این روند که قول و عمل مسئولان کیلومتر‌ها از هم فاصله پیدا کرده، دروغ در کلام برخی نهادینه شده و قبح آن ریخته است و هرکس فقط برای ماندگاری خود تلاش می‌کند در آینده نتایج خوشایندی را شاهد نخواهیم بود.

بیادی در پاسخ به این سوال که برخی از شکاف میان رئیسی و قالیباف صحبت می‌کنند نظر شما دراین باره چیست؟ گفت: به نظر بنده شکاف میان این دو بزرگوار زیاد نیست در صورتی که شکاف اصلی میان آنان با مردم است که در حال افزایش است البته نباید از این نکته قابل توجه هم غافل باشیم که با این اوضاع ساختاری غلط و مدیریت‌های جزیره‌ای و وجود باند‌های متصل به قدرت و ثروت هرکسی هم جای این دو نفر بود این بلا بر سرشان نازل می‌شد.

بیادی در پاسخ به این سوال که پیش‌بینی شما از وضعیت اصولگرایان در انتخابات ۱۴۰۴ چیست؟ گفت: یکی از مشکلات اساسی که وضعیت را به اینجا کشانده نحوه اجرای انتخابات است که با شأن و شئونات جمهوری اسلامی هیچ تناسبی ندارد. طبق فرمایشات مقام معظم رهبری نباید مردم را ناامید کرد و این یک هشدار برای همه مسئولین دولتی و غیر دولتی است. البته این مسئولان هستند که با کمی بی‌تدبیری و اختلاف‌های خود در حال ناامید کردن مردم هستند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها