تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

«تب موشی»؛ دلیل بیماری مرموز در تانزانیا کشف شد

دولت تانزانیا از کشف عامل بیماری مرموز که یک باکتری منتقل شده از حیوانات به انسان است، خبر داد و کارشناسان بهداشتی نامش را «تب موشی» گذاشته‌اند. بیماری فوق ناشی از باکتری است که از طریق مصرف آب یا غذای آلوده به ادرار حیوانات منتقل و تکثیر شده است.

کد خبر: ۱۳۳۸۶۸
۱۱:۲۰ - ۲۸ تير ۱۴۰۱

دلیل بیماری مرموز در تانزانیا کشف شد

دیدارنیوز: کارشناسان بهداشتی در تانزانیا بیماری مرموزی را که اخیرا مواردی از ابتلا به آن در این کشور گزارش شده و جان سه بیمار را نیز گرفته است، "تب موشی" نامیدند.

دولت تانزانیا از کشف عامل این بیماری مرموز که یک باکتری منتقل شده از حیوانات به انسان است، خبر داد و کارشناسان بهداشتی نامش را «تب موشی» گذاشته‌اند. مقام‌های تانزانیا می‌گویند که تب موشی تاکنون در این کشور شرق آفریقا، سه نفر را کشته است.

هفته گذشته، مقام‌های تانزانیا، تیمی از پزشکان را به منطقه لیندی در جنوب‌شرق کشور اعزام کردند تا درباره ۲۰ مورد ابتلا به تب موشی تحقیق کنند که تاکنون سه مورد از آن‌ها منجر به مرگ بیماران شده است.

اوم موالیمو، وزیر بهداشت تانزانیا که از جمله مقام‌هایی است که از آن منطقه بازدید کرده است، گفت: بیماری فوق ناشی از باکتری است که از طریق مصرف آب یا غذای آلوده به ادرار حیوانات منتقل و تکثیر شده است.

او مردم را به حفظ آرامش دعوت کرد و گفت: حسن ماجرا این است که بیماری، قابل پیشگیری و قابل علاج است.

علائم بیماری تب، سردرد، بدن‌درد، خستگی و خونریزی از بینی است و وزیر بهداشت تانزانیا گفته است که اغلب بیماران بهبود یافته‌اند. او همچنین گفت که نتیجه کلیه بیماران به ابولا، کووید-۱۹ و ماربورگ منفی بوده است.

رئیس‌جمهوری تانزانیا هفته پیش از انتشار اخبار درباره یک بیماری «مرموز» در منطقه لیندی خبر داده و گفته بود که شاید این بیماری بر اثر «افزایش ارتباط» میان انسان و حیوانات وحشی بروز کرده باشد که پدیده‌ای زاییده فرسایش محیط زیست است.

پیش‌تر در روز یکشنبه نیز کشور غنا از شناسایی اولین مورد ابتلا به ویروس ماربورگ خبر داد. این ویروس متعلق به خانواده ابولا است و تب شدید و خونریزی داخلی و خارجی از جمله نشانه‌های آن است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير