تیتر امروز

بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....
گفت و گوی دیدار در برنامه "مهمان من" با حسین محمودی اصل،اقتصاددان

بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....

"مهمان من" در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود این بار میزبان حسین محمودی اصل، استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ او در این برنامه از شرایط سرمایه گذاری در ایران سخت گفت.
سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.

هواشناسی؛ خیزش گرد و خاک در شرق کشور

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، از امروز تا جمعه (۲۷ تا ۳۱تیرماه) در نواحی شرق و شمال شرق وزش باد شدید و خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۳۳۸۰۶
۱۰:۳۶ - ۲۷ تير ۱۴۰۱

هواشناسی؛ خیزش گرد و خاک در شرق کشور

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید طی روز‌های آینده در پنج استان و کاهش نسبی دما در سواحل دریای خزر خبر داد.

صادق ضیاییان، درباره شرایط جوی کشور اظهارکرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی پنج روز آینده در بخش‌هایی از جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق گاهی وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: این شرایط طی روز‌های چهارشنبه تا جمعه (۲۹ تا ۳۱ تیرماه) در بخش‌هایی از جنوب شرق فارس و جنوب بوشهر دور از انتظار نیست علاوه بر این، از اواخر وقت چهارشنبه تا جمعه در سواحل دریای خزر ابرناکی و بارش پراکنده و کاهش نسبی دما انتظار می‌رود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، از امروز تا جمعه (۲۷ تا ۳۱تیرماه) در نواحی شرق و شمال شرق وزش باد شدید و خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: سه شنبه (۲۸ تیرماه) علاوه بر نواحی ذکر شده در بخش‌هایی از مرکز کشور افزایش سرعت باد و در نواحی مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: طی پنج روز آینده با شکل‌گیری متناوب توده‌های گردوخاک روی کشور عراق و انتقال آن به استان‌های مرزی در غرب و جنوب غرب کشور، در این نواحی کاهش کیفیت هوا و کاهش دید انتظار می‌رود.

به گفته ضیاییان از امروز تا جمعه (۲۷ تا ۳۱ تیرماه) دریای عمان و تنگه هرمز مواج خواهد بود همچنین سه شنبه خلیج فارس و از چهارشنبه تا جمعه دریای خزر مواج پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۸ تیرماه) صاف و در بعد از ظهر وزش باد با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد و روز چهارشنبه (۲۹ تیرماه) صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۷ و ۲۸ تیرماه) اهواز با دمای ۵۱ و ۵۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۲ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها