تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
ترانسفرمارکت ادعا کرد

قلعه‌نویی، گزینه اول نیمکت تیم‌ملی

بنا بر ادعای سایت ترانسفر مارکت، امیر قلعه نویی سرمربی سابق استقلال گزینه نخست هدایت تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر است.

کد خبر: ۱۳۳۴۴۲
۰۸:۴۱ - ۲۱ تير ۱۴۰۱

قلعه‌نویی، گزینه اول نیمکت تیم‌ملی

دیدارنیوز: روز گذشته (دوشنبه) کمیته فنی فدراسیون فوتبال ایران رای به عدم صلاحیت «دراگان اسکوچیچ» برای حضور در نیمکت تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی داد تا رویای حضور در بزرگترین جشنواره فوتبال جهان برای این مربی کروات بر باد برود.

بعد از پایان این جلسه نام‌های زیادی برای حضور در راس تیم ملی فوتبال ایران مطرح شد. کارلوس کی‌روش، علی دایی، جواد نکونام، امیر قلعه‌نویی، برانکو ایوانکوویچ، کارلوس کی‌روش و یحیی گل‌محمدی از جمله این نفرات بودند.

البته کمیته فنی در جلسه برکناری اسکوچیچ، یک اقدام مهم دیگر انجام داد و آن رای به عدم صلاحیت فنی کی‌روش برای حضور ملی ایران فوتبال ایران بود. در بین گزینه‌های خارجی نیز «برانکو ایوانکوویچ» نیز با تیم ملی فوتبال عمان قرارداد دارد و اعلام کرده که قصد جدایی از این تیم ندارد.

پس از اعلام برکناری دراگان اسکوچیچ از هدایت تیم ملی فوتبال ایران سایت ترانسفر مارکت وی را مربی آزاد اعلام کرد و نوشت: این مربی کروات در فاصله چهار ماه مانده به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر از مربیگری تیم ملی فوتبال ایران کنار گذاشته شد و به احتمال زیاد جانشین او یک گزینه داخلی است.

بنا بر ادعای این رسانه، امیر قلعه‌نویی گزینه نخست هدایت تیم ملی فوتبال ایران است و جواد نکونام برای حضور در نیمکت تیم ملی در اولویت بعدی قرار داد. گزینه آخر جایگزینی دراگان اسکوچیچ هم علی دایی است.

دایی روز گذشته اعلام کرده بود هیچ برنامه‌ای برای حضور در تیم ملی فوتبال ایران ندارد.

تیم ملی فوتبال ایران که با دراگان اسکوچیچ توانسته بود یکی از سریعترین صعود‌های تاریخ خود را به جام جهانی جشن بگیرد در مسابقات قطر با تیم‌های فوتبال انگلیس، ولز و آمریکا هم‌گروه است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر