تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

انتخابی کشتی؛ یزدانی، قاسمپور و زارع به تیم‌ملی رسیدند

حسن یزدانی، کامران قاسمپور و امیرحسین زارع به عنوان ملی پوشان اوزان ۸۶، ۹۲ و ۱۲۵ کیلوگرم ایران در رقابت‌های جهانی صربستان معرفی شدند.

کد خبر: ۱۳۳۳۴۴
۱۳:۰۲ - ۱۹ تير ۱۴۰۱

انتخابی کشتی؛ یزدانی، قاسمپور و زارع به تیم‌ملی رسیدند

دیدارنیوز: حسن یزدانی، کامران قاسمپور و امیرحسین زارع به ترتیب با شکست علیرضا کرینی، امیرحسین فیروزپور و امیررضا معصومی به عنوان ملی پوشان اوزان۸۶، ۹۲ و ۱۲۵ کیلوگرم ایران در رقابت‌های جهانی صربستان معرفی شدند.

در ادامه رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد که در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی تهران در حال برگزاری است، کامران قاسمپور دارنده مدال طلای جهان در دیدار انتخابی وزن ۹۲ کیلوگرم برای حضور در مسابقات جهانی صربستان، به امیرحسین فیروزپور دارنده مدال طلای جوانان جهان و طلای بزرگسالان آسیا رفت و در پایان با پیروزی ۴ بر صفر به عنوان ملی پوش وزن ۹۲ کیلوگرم ایران در رقابت‌های جهانی صربستان معرفی شد.

زیرگیری‌های انفجاری و بی نقص قاسمپور باعث تشویق شدید هواداران انبوه حاضر در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی شد.

۳ دقیقه نخست این مبارزه با نتیجه یک بر صفر به سود کامران قاسمپور به پایان رسید. فیروزپور پیش از این برابر حاجیلوئیان صاحب برتری شده بود.

اما در دیدار حساس وزن ۱۲۵ کیلوگرم، امیرحسین زارع دارنده مدال طلای جهان و برنز المپیک و امیررضا معصومی قهرمان نوجوانان جهان ۲۰۲۱ به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه قاطع ۱۱ بر ۳ به برتری رسید تا به عنوان ملی پوش سنگین وزن کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی صربستان معرفی شود. معصومی پیش از این مقابل یدالله محبی صاحب برتری شده بود.

اما در حساس‌ترین مبارزه این رقابت ها، حسن یزدانی دارنده مدال‌های طلای جهان و المپیک در دیدار انتخابی وزن ۸۶ کیلوگرم در میان تشویق شدید هواداران برابر علیرضا کریمی دارنده مدال‌های نقره و برنز جهان به میدان رفت و در ۲۰ ثانیه مانده به پایان با نتیجه قاطع ۱۰ بر صفر به برتری رسید و صاحب دوبنده تیم ملی در مسابقات قهرمانی جهان شد.

پیش از این رضا اطری در وزن ۶۱ کیلوگرم کشتی آزاد و امین میرزازاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی با برتری مقابل داریوش حضرتقلی زاده و علی اکبر یوسفی، صاحب دوبنده تیم ملی در رقابت‌های جهانی شدند.

در ادامه این رقابت‌ها محمدحسین محمدیان و مجتبی گلیج در تنها دیدار باقیمانده در دومین مبارزه خود در وزن ۹۷ کیلوگرم به مصاف هم می‌روند. محمدیان در مبارزه نخست صاحب برتری ۴ بر یک شد.

امیررضا خادم پیشکسوت نام آشنای کشتی ایران و دارنده ۲ برنز المپیک و طلا و برنز جهان نیز در سالن رقابت‌ها حاضر شد و به تماشای این مسابقات نشست.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی