تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

تمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جدایی

ریکاردو ساپینتو، سرمربی تیم فوتبال استقلال پیش از شروع تمرین امروز در جلسه‌ای صمیمانه با بازیکنان و اعضای کادرفنی شرکت کرد و دقایقی با آن‌ها به گفتگو پرداخت. رضاوند که طبق قرارداد باید در تمرین حضور پیدا می‌کرد، در گفتگو با ساپینتو خواستار جدایی از این تیم شد.

کد خبر: ۱۳۳۳۱۰
۲۱:۱۰ - ۱۸ تير ۱۴۰۱

تمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جدایی

دیدارنیوز: در نخستین تمرین تیم فوتبال استقلال برای فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر فوتبال بازیکنان قرضی آبی‌ها در تمرین حضور یافتند.

اولین تمرین تیم فوتبال استقلال برای شرکت در آماده‌سازی بیست‌ودومین لیگ برتر فوتبال امروز (شنبه) در مجموعه انقلاب برگزار شد.

* در حالی که از سوی باشگاه استقلال گفته شده بود که تمرین پشت در‌های بسته برگزار می‌شود، اما شماری از هواداران در محل تمرین حضور داشتند که مشغول عکس گرفتن با بازیکنان و مربیان بودند. این تعداد اجازه ورود به کنار زمین را پیدا نکردند.

* در این تمرین، محمدحسین مرادمند، ابوالفضل جلالی، امیرعلی صادقی، عارف غلامی و رافائل سیلوا غایب بودند. مرادمند دنبال کار‌های پایان خدمت خود است و تا زمانی که انجام نشود، در تمرینات حضور نخواهد داشت. غلامی هنوز قراردادش را با استقلال تمدید نکرده است، جلالی و صادقی به دلیل عدم تعهد استقلال به باشگاه سایپا برای پرداخت پول رضایت‌نامه‌شان در تمرین غایب بودند. سیلوا نیز قرار است در یکی دو روز آینده به تمرینات ملحق شود.

* با وجود غایبان زیاد، تعداد زیادی از بازیکنانی که قرضی در نیم فصل دوم سال گذشته به تیم‌های دیگر پیوسته بودند، در تمرین شرکت کردند. آرش رضاوند، سینا خادم‌پور، امین قاسمی‌نژاد، فردین رابط و ... از جمله این بازیکنان بودند.

* امیرحسین حسین‌زاده، هافبک - مهاجم استقلال که به دنبال لژیونر شدن است، در تمرین شرکت کرد.

* خسرو حیدری که به عنوان دستیار ایرانی در کادرفنی ساپینتو حضور خواهد داشت با استقبال هواداران روبرو شد.

* پیش از شروع تمرین، ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی استقلال جلسه‌ای را با حضور بازیکنان برگزار کرد که بیشتر حالت معارفه و شوخی و خنده داشت. پس از این جلسه، بازیکنان زیر نظر دستیاران ساپینتو به کار‌های هوازی، عبور از مانع و کار با توپ پرداختند.

* رضاوند که طبق قرارداد باید در تمرین حضور پیدا می‌کرد، در گفتگو با ساپینتو خواستار جدایی از این تیم شد.

پیمان بابایی، مهاجم فصل گذشته تراکتور که امروز به استقلال پیوست اواسط تمرین با لباس شخصی در محل تمرین آبی‌پوشان حضور یافت.

تمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جداییتمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جداییتمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جداییتمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جداییتمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جداییتمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جداییتمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جدایی

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير