تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
پس از ۱۰۰ بازی آبرومندانه برای تیم ملی فوتبال ایران

خداحافظی سیدجلال حسینی

اگر چه جلال حسینی به طور رسمی عرصه بازیگری را به پایان رساند، اما او به عنوان یکی از بزرگان تیم ملی ایران که بیش از ۱۰۰ بازی ملی را انجام داده، می‌تواند با پیراهن تیم ملی و در حضور تماشاگران از دنیای فوتبال خداحافظی کند؟

کد خبر: ۱۳۳۲۱۳
۱۱:۰۴ - ۱۶ تير ۱۴۰۱

خداحافظی سیدجلال حسینی

 

دیدارنیوز: بازیکنان معدودی هستند که با ۱۰۰ بازی ملی فوتبال را به پایان می‌رسانند. این آمار در ایران کمتر از انگشتان دو دست است. سید جلال حسینی، کاپیتان سابق پرسپولیس که به تازگی کفش‌های خود را آویخت، یکی از همین بازیکنان است. او بعد از جواد نکونام، علی دایی، علی کریمی و احسان حاج‌صفی در رتبه پنجم بازیکنانی قرار دارد که بیشترین بازی را برای ایران انجام داده‌اند.

در تجربه و بزرگی سیدجلال حسینی در بازی‌های ملی همین بس که او تا ۳۶ سالگی بیشتر از بازیکنانی مانند مهدی مهدوی‌کیا، آندرانیک تیموریان، کریم باقری، حمید استیلی، جواد زرینچه، علی پروین و احمدرضا عابدزاده بیشتر بازی کرده است.

جلال حسینی تا سال ۲۰۱۸ عضو تیم ملی بود و تا آخرین اردو‌های این تیم توسط کی‌روش به تیم ملی دعوت شد، اما با انتشار فهرست نهایی ایران برای حضور در جام جهانی، نام او در میان دعوت شدگان قرار نداشت. در نهایت حسینی در دهم آذر ۱۳۹۷ برای همیشه از بازی در تیم ملی ایران خداحافظی کرد. در نشست خبری او، برانکو ایوانکوویچ، سرمربی وقت پرسپولیس هم حضور داشت.

با این حال، حسینی چهار سال بعد از آن ماجرا، همچنان برای تیم ملی بازی کرد و در نهایت قبل از شروع فصل جدید، وارد عرصه مربیگری شد. خداحافظی او بدون انجام بازی یادبود انجام شده و شاید به زودی باشگاه پرسپولیس برای او دیدار خداحافظی در نظر بگیرد.

در تاریخ فوتبال ایران، بازیکنان اندکی با لباس تیم ملی از فوتبال خداحافظی کرده‌اند یا حداقل دیدار یادبودی در تیم ملی برای آن‌ها در نظر گرفته شده است.

جواد نکونام یکی از بازیکنانی است که هنگام خداحافظی از تیم ملی، مقابل سوئد به میدان رفت. البته او بعدا در لیگ برتر به میدان رفت و با انتشار پیامی در فضای مجازی، کفش‌های خود را آویخت. کریم باقری هم در بازی ایران و برزیل که به طور تصادفی هماهنگ شده بود، از میادین فوتبال خداحافظی کرد.

باقری پیش از آن دیدار از فوتبال کنار رفته بود، اما با دعوت فدراسیون فوتبال ایران، در دیداری که در امارات میان ایران و برزیل برگزار شد، با شماره ۶ به میدان رفت و جواد نکونام، کاپیتان وقت ایران در آن بازی شماره ۶۶ را به تن داشت تا یکی از پرافتخارترین بازیکنان تیم ملی از فوتبال خداحافظی کند.

حال این سوال مطرح است که آیا سیدجلال حسینی هم از موهبت خداحافظی از فوتبال و برگزاری بازی یادبود در تیم ملی بهره‌مند خواهد شد؟

مطمئنا اگر جلال حسینی در برهه دیگری از فوتبال کنار می‌رفت، این امکان وجود داشت که او در یک بازی تدارکاتی لباس تیم ملی را به تن کند و با پیراهن شماره چهار که سال‌ها بر تن او بود، از فوتبال خداحافظی کند، اما در این شرایط که شاگردان اسکوچیچ برای جام جهانی آماده می‌شوند و احتمالا اردوی خود را در اتریش یا جای دیگری در اروپا برگزار می‌کنند، این امکان بسیار اندک است.

شاید جلال حسینی هم مانند کریم باقری ماه‌ها بعد از خداحافظی از میادین و بعد از جام جهانی فرصتی را به دست آورد و با پوشیدن شماره چهار تیم ملی و در یک بازی یادبود و در حضور هواداران، چهار گوشه زمین فوتبال را ببوسد، اما این مساله به برنامه ریزی فدراسیون وقت بستگی خواهد داشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر