تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

شمخانی: ایران با هدف دستیابی به توافق، مذاکرات وین را آغاز کرد

علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه تحریم‌های ظالمانه علیه ایران باید به‌گونه‌ای برداشته شود که همه کشور‌ها بتوانند با حفظ منافع بلندمدت به‌راحتی در ایران سرمایه‌گذاری کنند، گفت: ایران با هدف دستیابی به توافق، دور جدید مذاکرات در وین را آغاز کرد و با اراده جدی تا احقاق حقوق قانونی خود، چون گذشته به دیپلماسی پایبند خواهد بود.

کد خبر: ۱۳۳۲۰۸
۲۰:۴۰ - ۱۵ تير ۱۴۰۱

شمخانی: ایران با هدف دستیابی به توافق، مذاکرات وین را آغاز کرد

دیدارنیوز: شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر که به تهران سفر کرده است بعدازظهر چهارشنبه (۱۵ تیر) با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه و منطقه‌ای، آخرین تحولات سیاسی و امنیتی و همچنین بررسی برخی پرونده‌های خاص گفتگو کرد.

علی شمخانی در این دیدار با تبیین سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و نقش محوری همسایگان در روابط خارجی کشورمان تصریح کرد: سیاست دائمی ایران در قبال همسایگان توسعه روابط همه‌جانبه و راهبردی، توأم با حسن همجواری است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی از تروریسم و صهیونیسم به عنوان دو عنصر اصلی ایجاد ناامنی در منطقه یاد کرد و افزود: هر ائتلافی با رژیم صهیونیستی، ولو غیرامنیتی و غیرنظامی، ثبات و امنیت منطقه را تهدید خواهد کرد.

شمخانی با بیان اینکه "رفتار ایران در منطقه نشان داده که جمهوری اسلامی همواره به امنیت جمعی و حفظ تمامیت ارضی کشور‌ها به عنوان یک راهبرد دائمی اهتمام داشته است"، خاطرنشان کرد: محکومیت اشغال کویت توسط صدام و حمایت از قطر در مقابله با زیاده‌خواهی و زورگویی برخی کشور‌های منطقه از مصادیق بارز چنین راهبردی است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی، رویکرد ایران در مذاکرات هسته‌ای را دستیابی به توافقی قوی، پایدار و قابل اتکا توصیف کرد و افزود: تحریم‌های ظالمانه علیه ایران باید به‌گونه‌ای برداشته شود که همه کشور‌ها بتوانند با حفظ منافع بلندمدت به‌راحتی در ایران سرمایه‌گذاری کنند.

وی تاکید کرد: ایران با هدف دستیابی به توافق، دور جدید مذاکرات در وین را آغاز کرد و با اراده جدی تا احقاق حقوق قانونی خود، چون گذشته به دیپلماسی پایبند خواهد بود.

شمخانی در پایان با اشاره به میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ توسط قطر، برای این کشور در برگزاری باشکوه این مسابقات آرزوی موفقیت کرد و بار دیگر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری همه‌جانبه در این زمینه را اعلام کرد.

در این دیدار شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز با اظهار خرسندی از سفر به ایران بر ضرورت تداوم گفتگو‌های منطقه‌ای برای از میان برداشتن برخی موانع تصنعی و ایجاد شتاب در روابط دو و چندجانبه میان کشور‌ها تاکید کرد.

وی با اشاره به حمایت قاطع قطر از مذاکرات رفع تحریم‌ها افزود: همه طرف‌ها باید هرچه سریع‌تر با پذیرش تعهدات پذیرفته‌شده در برجام، به توافق برگردند.

وزیر امور خارجه قطر اصلی‌ترین نیاز منطقه را وجود ثبات پایدار و همکاری‌های همه‌جانبه برای رفاه و آسایش ملت‌ها عنوان کرد و گفت: شکل‌گیری توافق در مذاکرات هسته‌ای به طور قطع به نفع افزایش ثبات در منطقه خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها