تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران

جامعه کنونی دلخوش به نگهداری حیوانات و ازدواج سفید است

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه سلامت معنوی از جمله موضوعات مغفول مانده در دانشگاه است، گفت: ما نسلی هستیم که از دعای کمیل، محافل امام حسین و زیارت مشهد، لذت می‌بردیم، اما جامعه کنونی دلخوش به نگهداری حیوانات و ازدواج سفید است.

کد خبر: ۱۳۳۱۹۶
۱۶:۱۶ - ۱۵ تير ۱۴۰۱

جامعه کنونی دلخوش به نگهداری حیوانات و ازدواج سفید است

دیدارنیوز ـ دکتر حسین قناعتی در بازدید از مرکز استعداد‌های درخشان، بر ترویج فرهنگ ایرانی- اسلامی گفت: مسئله دیپلم پژوهشی از اهمیت بالایی برخوردار است و دانشگاه آمادگی کمک برای توسعه این دوره‌ها به صورت Degree یا دیپلم رسمی را دارد.

وی بر استفاده از ظرفیت‌های دانشجویی در کمپین‌ها تاکید کرد و گفت: بدنه دانشجویی این مرکز می‌تواند محلی برای شکل گیری کمپین‌های مختلف از جمله کنترل خشم و کنترل دخانیات باشد. از شما می‌خواهم در این زمینه بسیار فعال باشید و به اصلاح فضای دانشگاه کمک کنید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی و اتصال به معنویات را از اهم برنامه‌ها خواند و تصریح کرد: سلامت معنوی از جمله موضوعات مغفول مانده در دانشگاه است. متاسفانه شرایط جامعه و زندگی قدری برهم خورده است.

وی تاکید کرد: ما نسلی هستیم که با دعای کمیل، محافل امام حسین و زیارت مشهد، لذت می‌بردیم، اما جامعه کنونی دلخوش به نگهداری حیوانات و ازدواج سفید... است. این در حالی است که انسان در فطرت خود، معنویات جو است و باید به معنویات اتصال داشته باشد. این خلاء بسیار هشدار دهنده است و باید به گونه‌ای رفتار کنیم که مشکلات کمتر شود.

دکتر قناعتی، از مرکز استعداد‌های درخشان به عنوان مهد نخبگان یاد کرد و افزود: نباید بگذارید که نخبگانمان جذب خارج از کشور شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی همچنین بر ضرورت رسانه‌ای شدن علم و برقراری ارتباط بهتر با صداوسیما تاکید کرد و گفت: قطعا علم باید نافع باشد و لذا به گونه‌ای حرکت کنید که نفع علوم و تولیدات علمی شما به جامعه باز گردد.

رییس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به طرح "مسئول یار" اشاره کرد و آن را فرصت خوبی برای کسب تجربه دانست و گفت: دانشجویان مستعد در مدیریت را برای کارآموزی در کنار مدیران و معاونان معرفی کنید تا با حضور در موقعیت‌های مختلف بتوانند کسب تجربه کنند.

دکتر قناعتی، در پایان، خواستار جذب همکاری سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف برای حل بحران‌های جامعه شد و گفت: برای راه اندازی مرکز کارآفرینی دانشجویان، از ظرفیت‌های موجود در کشور و سازمان‌های فعال در این حوزه کمک بگیرید.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی