تیتر امروز

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک دیپلمات باسابقه و یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی مطرح شد

دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!

سعید شریعتی، فعال و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی و ابوالقاسم دلفی، سفیر پیشین کشورمان در فرانسه و کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌و‌گویی با دیدار به ارائه تحلیلی از تحولات اخیر ونزوئلا، پیامدهای انتقال...

شایعه بزرگ نقل و انتقالات؛ «رونالدو» در تیم سابق مسی!

نشریه اسپانیایی «آاِس» چاپ مادرید، با انتشار گزارشی مدعی شد که ژرژ مندز مدیر برنامه‌های رونالدو با خوان لاپورتا رئیس باشگاه بارسلونا دیداری داشته و درباره احتمال انتقال فوق‌ستاره پیشین رئال مادرید به جمع آبی‌واناری‌ها بحث و گفتگو کرده‌اند.

کد خبر: ۱۳۳۰۸۸
۱۱:۰۷ - ۱۴ تير ۱۴۰۱

شایعه بزرگ نقل و انتقالات؛ «رونالدو» در تیم سابق مسی!

دیدارنیوز: فوق‌ستاره پرتغالی منچستریونایتد ممکن است در اقدامی غیرمنتظره به رقیب دیرینه رئال مادرید یعنی بارسلونا ملحق شود.

کریستیانو رونالدو که شایعه جدایی‌اش از منچستریونایتد بر سر زبان‌ها افتاده و گفته می‌شود قصد دارد با تیمی دیگر در لیگ قهرمانان اروپا بازی کند، به دلیل مسائل خانوادگی تاکنون در تمرینات پیش‌فصل منچستریونایتد حاضر نشده است، این در حالی است که فیلمی از او منتشر شده که حضور او را در کمپ تمرینی تیم ملی فوتبال پرتغال در این کشور نشان می‌دهد. رونالدوی ۳۷ ساله که به اطلاع مدیران باشگاه منچستریونایتد رسانده که به دلیل مسائل خانوادگی نمی‌تواند در موعد از پیش تعیین‌شده در تمرینات این تیم حاضر شود، مورد توجه باشگاه‌هایی همچون چلسی، ناپولی، رُم و بایرن مونیخ قرار دارد.

بر اساس گزارش نشریه انگلیسی «ایندیپندنت»؛ رونالدو حاضر به کاهش دستمزدش به منظور بازی برای تیمی که در فصل پیش رو در لیگ قهرمانان خواهد بود، است. طبق این گزارش؛ رونالدو دوست دارد در مقطع پایانی دوران حرفه ای‌اش شانس خود را برای کسب مجدد قهرمانی در لیگ قهرمانان و یا حداقل جام مهم دیگری امتحان کند. طبق این گزارش؛ چلسی و بایرن مونیخ و تا حدودی پاری‌سن‌ژرمن گزینه‌های مورد ترجیح برنده پنج توپ طلا هستند.

نشریه اسپانیایی «آاِس» چاپ مادرید، اما با انتشار گزارشی مدعی شد که ژرژ مندز مدیر برنامه‌های رونالدو با خوان لاپورتا رئیس باشگاه بارسلونا دیداری داشته و درباره احتمال انتقال فوق‌ستاره پیشین رئال مادرید به جمع آبی‌واناری‌ها بحث و گفتگو کرده‌اند.

جرارد رومرو خبرنگار سرشناس اسپانیایی، اما مدعی شد که ملاقات مندز و لاپورتا بر سر انتقال احتمالی روبن نوس (هافبک ولورهمپتون) و ژول کونده (مدافع سویا) به جمع کاتالان‌ها بوده، نه انتقال رونالدو به نوکمپ.

نشریه «اتلتیک» هم گزارش داد؛ باشگاه چلسی در نظر دارد نسبت به جذب رونالدو اقدام کند و در حالی که منچستریونایتد اعلام کرده بهترین گلزن فصل گذشته این تیم فروشی نیست، مدیران چلسی احتمال جذب این مهاجم پرتغالی را رد نکرده‌اند.

شبکه تلویزیونی «ESPN» هم مدعی شده که ژرژ مندز به اطلاع مدیران چلسی رسانده که رونالدو از بازی برای این تیم استقبال می‌کند، اما مدیران چلسی هنوز تصمیم نگرفته‌اند که آیا پیشنهاد رسمی به برنده پنج توپ طلا بدهند یا خیر.

نشریه «ایونینگ استاندارد» انگلیس هم ادعا کرد که هم نیمار و هم رونالدو به باشگاه چلسی پیشنهاد شده‌اند و این بستگی به مدیران چلسی دارد که هر دو بازیکن و یا یکی از آن‌ها را به خدمت بگیرند.

«ESPN» گزارش داد؛ در صورتی که کریستیانو رونالدو از منچستریونایتد جدا شود، مدیران این باشگاه انگلیسی شانس خود را برای به خدمت گرفتن روبرت لواندوفسکی امتحان خواهند کرد، مهاجمی که بحث پیوستنش به بارسلونا مطرح است.

در سوی دیگر جان‌لوکا دی‌مارتزیو خبرنگار سرشناس ایتالیایی و کارشناس نقل‌وانتقالات شبکه تلویزیونی «اسکای اسپورتس» خبر داد؛ پائولو دیبالا مهاجم چند فصل اخیر یوونتوس در حال بررسی پیشنهاد‌های خود از باشگاه‌های انگلیسی و اسپانیایی است و در صورت جدایی رونالدو از شیاطین سرخ، منچستریونایتد می‌تواند گزینه‌ای برای این مهاچم آرژانتینی باشد.

رونالدوی ۳۷ ساله تابستان گذشته پس از ۱۲ سال به منچستریونایتد بازگشت و آمار ۲۴ گل‌زده در ۳۹ بازی از رقابت‌های مختلف را از خود برجای گذاشت.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها