تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

انتخابی جام‌جهانی؛ برتری راحت تیم‌ملی بسکتبال مقابل میزبان

تیم ملی بسکتبال ایران در دومین و آخرین دیدار خود از پنجره سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۳، امروز دوشنبه در سوریه به مصاف تیم ملی این کشور رفت و با نتیجه ۹۱ بر ۵۶ برنده شد.

کد خبر: ۱۳۳۰۵۷
۲۱:۳۴ - ۱۳ تير ۱۴۰۱

انتخابی جام‌جهانی؛ برتری راحت تیم‌ملی بسکتبال مقابل میزبان

دیدارنیوز: تیم ملی بسکتبال ایران در آخرین دیدار از مرحله نخست مسابقات انتخابی جام جهانی مقابل سوریه به پیروزی رسید.

تیم ملی بسکتبال ایران در دومین و آخرین دیدار خود از پنجره سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۳، امروز دوشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۱ در سوریه به مصاف تیم ملی این کشور رفت و با نتیجه ۹۱ بر ۵۶ برنده شد.

تیم ایران بازی را مثل دیدار قبلی با بهنام یخچالی، محمد جمشیدی، سجاد پذیرفته، ارسلان کاظمی و حامد حدادی، ولی با رویکردی کاملا متفاوت با بازی با قزاقستان آغاز کرد. دفاع خوب و هماهنگی بین بازیکنان در تبدیل دفاع به حمله، نتیجه ۲۲ بر ۸ به سود ایران را در کوارتر نخست به دنبال داشت.

دفاع تیم سوریه در کوارتر دوم، منسجم‌تر عمل کرد و با از کار انداختن محمد جمشیدی ۲۰ بر ۱۷ برنده شد تا دو تیم در امتیاز ۳۹ بر ۲۸ به سود ایران در نیمه نخست به رختکن بروند.

بازی منظم تیم ایران، حریف سوریه‌ای را از کسب نتیجه کاملا ناامید کرد و شاگردان سعید ارمغانی در کوارتر‌های سوم و چهارم با نتایج ۲۵ بر ۱۷ و ۲۷ بر ۱۳ برنده شدند تا در نهایت این بازی با حساب ۹۱ بر ۵۶ به سود ایران به پایان رسید. سوریه با نتیجه از دور مسابقات حذف شد و قزاقستان، ایران و بحرین به دور دوم صعود کردند.

بهنام یخچالی، لژیونر بسکتبال ایران، فقط ۱۴ دقیقه تیم را همراهی کرد و به دلیل مصدومیت از بازی خارج شد. ارمغانی از همه بازیکنان خود در این مسابقه استفاده کرد.

در دیداری دیگری که از گروه D برگزار شد، تیم ملی قزافستان با نتیجه ۵۱ بر ۶۲ مقابل بحرین شکست خورد و با ۵ پیروزی و یک شکست راهی مرحله دوم شد.

استرالیا، چین و ژاپن، حریفان بعدی ایران در مرحله دوم مسابقات هستند.

نتیجه دیدار‌های تیم ملی ایران در ۵ بازی قبلی به شرح زیر است:

ایران ۸۲ - بحرین ۶۶
ایران ۱۰۰ - بحرین ۶۴
ایران ۶۹ - قزاقستان ۷۳
ایران ۸۰ - سوریه ۶۸
ایران ۶۰ - قزاقستان ۶۸

مرحله دوم مسابقات انتخابی جام جهانی از پنج‌شنبه ۳ شهریور در قالب ۲ گروه ۶ تیمی برگزار خواهد شد. با مشخص شدن ۳ تیم برتر گروه‌های A و B، تیم‌های نیوزیلند، فیلیپین و هند در گروه E و تیم‌های استرالیا، چین و ژاپن در گروه F قرار گرفته‌اند. تکلیف تیم‌های صعود کننده گروه‌های C و D امشب مشخص خواهد شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها