تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

ماجرای اعمال محدودیت‌های بانکی برای «اتباع خارجی» چیست؟

براساس برخی اسناد، گفته می‌شود در راستای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، برخی محدویت‌ها در ارائه خدمات بانکی به اشخاص حقیقی خارجی به طور موقت اعمال شده و تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

کد خبر: ۱۳۲۹۰۶
۲۰:۱۶ - ۱۱ تير ۱۴۰۱

ماجرای اعمال محدودیت‌های بانکی برای «اتباع خارجی» چیست؟

دیدارنیوز: در حالیکه گزارش‌ها از برخی بانک‌ها نشان می‌دهد که محدودیت‌هایی برای اتباع غیر ایرانی در زمینه استفاده از همراه بانک و اینترنت بانک اعمال شده است، بانک مرکزی اعلام کرد که خدمات مبتنی بر کارت، خرید اینترنتی و انتقال وجه از طریق پایا برای کلیه اتباع خارجی در دسترس است.

در روز‌های اخیر برخی از اتباع غیر ایرانی در تماس با ما اعلام کردند که برای استفاده از اینترنت بانک و همراه بانک در برخی‌ها بانک‌ها با مشکل مواجه شده‌اند.

حتی یکی از آنان گفت که متصدی امور مشتری یک بانک در پاسخ به مشکل ایجاد شده برای این فرد، گفته که از ابتدای تیرماه اینترنت بانک و همراه بانک برای کلیه اتباع غیرایرانی که قبلا عضو سامانه‌های مذکور بوده‌اند، به صورت سیستمی غیرفعال شده است. همچنین، فعال سازی و تغییر شماره موبایل در سامانه همراه بانک برای اتباع غیر ایرانی تا اطلاع بعدی ممنوع شده است.

در پی این موضوع، از برخی بانک‌ها این موضوع را پیگیری کردیم که مشخص شد، تاکنون در دو بانک، همراه بانک و اینترنت بانک برای اتباع غیر ایرانی غیرفعال شده و فعالسازی آن ممنوع شده است.

در این زمینه، متصدیان امور مشتریان این بانک‌ها می‌گویند که ممنوعیت فعالسازی اینترنت بانک و همراه بانک برای اتباع غیر ایرانی مطابق بخشنامه بانک مرکزی بوده و این موضوع به تدریج در همه بانک‌ها اجرا خواهد شد.

در ادامه، این موضوع از بانک مرکزی مورد پیگیری قرار گرفت که اعلام شد خدمات مبتنی بر کارت، خرید اینترنتی و انتقال وجه از طریق پایا (تا سقف ۱۰ میلیون تومان) برای کلیه اتباع خارجی همچنان در دسترس است.

این در حالی است که براساس اسنادی که در اختیار ما قرار گرفته، در راستای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، برخی محدویت‌ها در ارائه خدمات بانکی به اشخاص حقیقی خارجی به طور موقت اعمال شده و تا اطلاع ثانوی ممنوع است که شامل موارد زیر است:

۱) افتتاح حساب ارزی و ریالی (انفرادی و مشترک) اعم از قرض‌الحسنه جاری و پس‌انداز، سپرده کوتاه مدت و بلند مدت.

۲) حواله انتقال هر گونه وجه، اعم از درون بانکی و بین بانکی از مبدا حساب‌های اشخاص حقیقی خارجی.

۳) حواله انتقال هر گونه وجه، اعم از درون بانکی و بین بانکی به مقصد حساب‌های اشخاص حقیقی خارجی.

براساس اطلاعیه بانک مرکزی، در روز‌های آتی و پس از دریافت اطلاعات هویتی اتباع مجاز از «مراجع ذیصلاح»، سایر خدمات بانکی به اتباع خارجی مجاز ارائه خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر