تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

هشدار درباره «وزش باد شدید» در تهران

سازمان هواشناسی نسبت به وزش باد شدید در ساعات عصر و شب با احتمال وزش باد خیلی شدید موقت از یکشنبه تا سه شنبه (۱۲ تا ۱۴ تیرماه) در استان تهران، به‌ویژه جنوب غرب و شمال شرق هشدار داد.

کد خبر: ۱۳۲۸۹۷
۱۷:۳۸ - ۱۱ تير ۱۴۰۱

هشدار درباره به «وزش باد شدید» در تهران

دیدارنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به کاهش محسوس دما بین ۶ تا ۱۰ درجه سلسیوس از یکشنبه تا سه شنبه (۱۲ تا ۱۴ تیرماه) و وزش باد شدید تا خیلی شدید هشدار صادر کرد.

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زرد رنگ از کاهش محسوس دما بطور میانگین بین ۶ تا ۱۰ درجه سلسیوس از یک شنبه تا سه شنبه (۱۲ تا ۱۴ تیرماه) در استان تهران به ویژه در نیمه شمالی خبر داد.

در اثر این کاهش دما احتمال تنش دمایی در بخش کشاورزی و صنایع وابسته، مه رقیق و کاهش قابل ملاحظه دما در ارتفاعات بالادست، احتمال یخبندان شبانه سطح زمین در قله‌های شمالی، رگبار در ارتفاعات به ویژه در ارتفاعات شمال شرقی استان پیش‌بینی می‌شود.

اداره کل هواشناسی برای کاهش آسیب‌های احتمالی مدیریت و مصرف بهینه برق، خودداری از استفاده از تاسیسات و دستگاه‌های خنک کننده در ساعات شب، انجام اقدامات لازم جهت ممانعت از تنش دمایی در بخش کشاورزی و صنایع وابسته حساس به دما تدارک پوشش مناسب برای برنامه‌های کوهنوردی و صعود و اتراق در ارتفاعات بالادست، احتیاط در تردد جاده‌های کوهستانی را توصیه می‌کند.

در ادامه این هشدار سازمان هواشناسی نسبت به وزش باد شدید در ساعات عصر و شب با احتمال وزش باد خیلی شدید موقت از یکشنبه تا سه شنبه (۱۲ تا ۱۴ تیرماه) در استان تهران، به‌ویژه جنوب غرب و شمال شرق هشدار داد.

در اثر این مخاطره احتمال سقوط اجسام از ارتفاع و سازه‌های نیمه کاره، احتمال شکستن درختان فرسوده امکان آسیب به سازه‌های موقت و تابلو‌های تبلیغاتی، احتمال خیزش موقت گرد و خاک و کاهش دید و کاهش کیفیت هوا، امکان نفوذ گرد و غبار انتقالی غربی دور از انتظار نیست.

به توصیه اداره کل هواشناسی استان تهران باید مستحکم سازی تابلو‌های تبلیغاتی و سازه‌های موقت، عدم پارک خودرو‌ها در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره، پرهیز از پرواز با گلایدر و هواپیما‌های سبکه احتیاط در تردد افراد دارای بیماری‌های تنفسی باتوجه به احتمال گردوخاک، محافظت از تاسیسات حساس به گردوخاک در دستور کار قرار گیرد.

هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور