تیتر امروز

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟
گفت و گوی دیدار در برنامه دیدار اقتصادی با کارشناس حوزه انرژی

فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟

دیدار اقتصادی در یکی دیگر از برنامه‌ها به سراغ فاتح برائی، کارشناس حوزه انرژی رفت. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد: تفاوت نرخ صادراتی گاز مایع با نرخ واردات بنزین، کشور را متحمل زیان ۲ میلیارد دلار...
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

پرونده سرقت از بانک‌ ملی؛ اقلام کشف شده شناسنامه‌دار شد

سردار حسین رحیمی، فرمانده انتظامی تهران درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده سرقت از شعبه دانشگاه بانک ملی ایران گفت: پرونده سرقت از صندوق‌های امانت شعبه دانشگاه بانک کماکان با جدیت دنبال می‌شود. پلیس بلافاصله بعد از کشف اموال مردم که بالغ بر ۹۰ کیلوگرم طلا و جواهر بود این اقلام را ارزیابی و شناسنامه‌دار کرد.

کد خبر: ۱۳۲۸۲۱
۰۹:۲۳ - ۱۰ تير ۱۴۰۱

پرونده سرقت از بانک‌ ملی؛ اقلام کشف شده شناسنامه‌دار شد

دیدارنیوز: رییس پلیس پایتخت آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده سرقت از صندوق‌های امانات شعبه دانشگاه بانک ملی را تشریح کرد.

صبح روز دوشنبه شانزدهم خردادماه امسال بود که خبر سرقت از چندین صندوق امانت واقع در شعبه دانشگاه بانک ملی ایران منتشر شد؛ ساعاتی از انتشار این خبر نگذشته بود که در عصر همان روز، سرهنگ علی ولیپور گودرزی، رییس پلیس آگاهی پایتخت اعلام کرد که دستگیری سارقان صندوق امانات بانک در حال پیگیری است. وب سایت بانک ملی ایران نیز در توضیحاتی اعلام کرد که «حادثه شعبه دانشگاه بانک ملی ایران که به بروز برخی خسارات محدود به صندوق اجاره‌ای منجر شد، از سوی پلیس و مراجع ذیربط در حال پیگیری است.»

صبح روز بعد؛ یعنی سه‌شنبه ۱۷ خردادماه، شماری از مالباختگان در محل این شعبه حاضر شده و خواستار رسیدگی فوری به این پرونده شدند، تمامی شواهد حکایت از وقوع سرقتی پیچیده وحساب شده داشت و از این رو احتمالا هیچ یک از مالباختگان فکر نمی‌کردند که پلیس رکوردی بی‌سابقه در زمینه کشف چنین سرقت‌هایی از خود برجای خواهد گذاشت و عاملان این سرقت پیچیده و با کم‌ترین سرنخ تنها حدود ۴۸ ساعت پس از اعلام موضوع به پلیس شناسایی و بازداشت خواهند شد. در نهایت، اما ۱۰ نفر از عاملان این سرقت بازداشت شده و پلیس خبر آن را صبح روز جمعه به رسانه‌ها اعلام کرد. دو متهم دیگر این پرونده نیز در کشور همسایه شناسایی و بازداشت شدند که به زودی از طریق اینترپل وارد کشور خواهند شد. پلیس بیش از ۹۰ درصد اقلام مسروقه از این صندوق‌ها را نیز از سارقان کشف و ضبط کرد.

آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده سرقت صندوق‌های امانات بانک ملی
حالا با گذشت نزدیک به ۲۰ روز از دستگیری سارقان صندوق‌های امانات، رسیدگی به این پرونده همچنان ادامه دارد. موضوعی که رییس پلیس پایتخت از آن خبر داده است.

سردار حسین رحیمی، درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده سرقت از شعبه دانشگاه بانک ملی ایران گفت: پرونده سرقت از صندوق‌های امانت شعبه دانشگاه بانک کماکان با جدیت دنبال می‌شود. کشف این پرونده در مدت زمانی کوتاه کار بزرگی بوده و ان‌شاالله دنبال خواهد شد.

اصلی‌ترین دغدغه پلیس تحویل اموال به مالباختگان است
وی درباره انتقاد برخی از مالباختگان درباره سرعت بازگزداندن اموال مسروقه به آنان گفت: اصلی‌ترین دغدغه پلیس تحویل اموال مردم است. در این خصوص یک کارگروه مشترک از سوی دادستانی، پلیس و بانک ملی تشکیل شده که روند تحویل را به مالکان توضیح خواهند داد. بنا شد تا مالکان بیایند و شواهد و قرائن و مدارک در مورد اموال را ارائه دهند و در نهایت اموال را به آنان تحویل دهند.

مالباختگان به پلیس مراجعه نکنند
رحیمی که پیش از این نیز اعلام کرده بود که مالباختگان نباید برای تحویل گرفتن اموال به پلیس مراجعه کنند، بار دیگر بر این موضوع تاکید کرد و گفت: این عزیزان به پلیس مراجعه نکنند. پلیس بلافاصله بعد از کشف اموال مردم که بالغ بر ۹۰ کیلوگرم طلا و جواهر بود این اقلام را ارزیابی و شناسنامه‌دار کرد و حتی کوچکترین وسیله‌ای که در صندوق‌ها قرار داشت و سارقان کشف شد نیز شناسنامه دار شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: این کار توسط کارگروهی ۲۰ نفره و طی مدت یک هفته انجام شد و تمامی اقلام مکشوفه شناسامه‌دار و وزن شد. مشخصات آن هم آورده و طی تشریفات قانونی به خزانه بانک تحویل داده شد.

رحیمی اضافه کرد:‌در مورد ارز‌ها و سکه‌های کشف شده هم که درهمان روز دوم بعد از کشف، اموال تحویل خزانه بانکی ملی شد. ما دیگر در این مورد کاری نداریم و در حال حاضر تشریفات انتظامی و قضایی و ابعاد دیگر پرونده را دنبال می‌کنیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير