تیتر امروز

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.
کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...

هدف از شکل‌گیری «ستاد امر به معروف» در دانشگاه تهران چیست؟

سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران از تشکیل ستاد امر به معروف و نهی از منکر در این دانشگاه خبر داد و درباره هدف آن گفت: هدف این است تا بتوانیم با معرفت و عقلانیت به سمتی برویم که شاهد بهبود زیست فرهنگی در دانشگاه و جامعه باشیم.

کد خبر: ۱۳۲۶۹۲
۱۳:۱۶ - ۰۷ تير ۱۴۰۱

هدف از شکل‌گیری «ستاد امر به معروف» در دانشگاه تهران چیست؟

دیدارنیوز: رئیس دانشگاه تهران از تشکیل ستاد امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه خبر داد و گفت: هدف از شکل‌گیری ستاد امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه تهران این است تا بتوانیم با معرفت و عقلانیت به سمتی برویم که شاهد بهبود زیست فرهنگی در دانشگاه و جامعه باشیم.

سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه تهران گفت: اعتقادمان این است که یکی از مهمترین و شاید اصلی‌ترین نقش و مسئولیت‌هایی که به عنوان مسئول دانشگاه داریم، مجری احکام الهی بودن است.

وی در ادامه گفت: در بحث‌های مدیریتی فارغ از بحث اسلامی و غیراسلامی، یکی از اصل‌های مهم در نظارت و کنترل، نظارت فرهنگی و نظارت همگانی است. امر به معروف و نهی از منکر یکی از مصداق‌های خیلی بارز این نظارت همگانی است.

مقیمی با اشاره به آموزه‌های دینی و سیره ائمه معصومین علیهم‌السلام، درباره ویژگی‌های لازم برای آمران به معروف و ناهیان از منکر، گفت: آمران به معروف و ناهیان از منکر لازم است که دارای مهارت اطلاعاتی (آگاهی نسبت به احکام دین)، مهارت رفتار عاقلانه و مهارت رفتار محبت‌آمیز باشند.

رئیس دانشگاه تهران با یادآوری سه شیوه انفرادی، گروهی و دولتی برای امر به معروف و نهی از منکر از صدر اسلام تاکنون، اظهار داشت: ما باید فرآیند اجرای امر به معروف را از خودمان شروع کنیم. در زمینه مراحل سه گانه امر به معروف و نهی از منکر، مرحله قلبی و زبانی می‌تواند به صورت فردی اتفاق بیفتد، ولی تاکید داریم که مرحله عملی، در ساختار نظام مدیریت دانشگاه عملیاتی شود.

رئیس دانشگاه تهران افزود: متأسفانه برای اجرای احکام الهی، ساختارمند عمل نکرده‌ایم. برای جبران این نقیصه، ستاد امر به معروف و نهی از منکر را در دانشگاه تهران شکل دادیم تا بتوانیم با معرفت و عقلانیت به سمتی برویم که شاهد بهبود زیست فرهنگی در دانشگاه و جامعه باشیم.

مقیمی خاطرنشان کرد: تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر از این جهت هم حائز اهمیت است که ساختاری ایجاد کنیم تا افرادی که به لحاظ آگاهی به مسائل و احکام دینی صلاحیت امر به معروف و نهی از منکر را ندارند، نتوانند از فضایی که باید برای اجرای این فریضه ایجاد و دنبال شود، سو استفاده کنند و اجرای این فریضه دینی را با چالش مواجه سازند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، وی همچنین بر استفاده از ابتکار و روش‌های خلاقانه دانشگاهیان برای دعوت به دینداری و صیانت از ارزش‌های اسلامی، افزود: این فضا وجود دارد که اگر اساتید، دانشجویان و کارکنان پیشنهاد‌هایی برای ورود به فاز اجرایی فریضه امر به معروف و نهی از منکر دارند، در شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، دیدگاه‌ها و نظرات خود را مطرح کنند و بر اساس نتایج هم‌اندیشی شاهد اجرای اثربخش آن‌ها باشیم.

مقیمی از طراحی دانشگاه تهران برای برگزاری کنگره بین‌المللی گوهرشاد به عنوان یک حرکت اقناعی و ایجابی برای فرهنگ‌سازی عفاف و حجاب و معرفی الگوی زن مسلمان خبر داد و گفت: هدف این است که در کنگره مذکور ضمن الگوسازی و فرهنگ‌سازی، زن مسلمان واقعی را در ایران و جهان اسلام معرفی کنیم.

وی به برگزاری نمایشگاه حجاب و عفاف در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برای عرضه الگو‌های متنوع پوشش اسلامی به عنوان دیگر حرکت ایجابی برای ترویج فرهنگ حجاب در جامعه دانشگاهی اشاره کرد.

ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
پرطرفدارترین ها