تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آمار کرونا در جهان؛ فوت بیش از ۶ میلیون و ۳۵۰ هزار بیمار

بر اساس جدیدترین آمار همه‌گیری کرونا، مجموع مبتلایان به این بیماری در جهان تاکنون به ۵۴۹ میلیون و ۸۲۴ هزار و ۳۳ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۳۵۲ هزار و ۱۹۶ نفر نیز بر اثر عفونت کووید تأیید شده است.

کد خبر: ۱۳۲۶۷۷
۱۱:۵۹ - ۰۷ تير ۱۴۰۱

آمار کرونا در جهان؛ فوت بیش از ۶ میلیون و ۳۵۰ هزار بیمار

دیدارنیوز: بنابر جدیدترین آمار همه‌گیری کرونا (کووید-۱۹)، مجموع مبتلایان به این بیماری در جهان تاکنون به ۵۴۹ میلیون و ۸۲۴ هزار و ۳۳ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۳۵۲ هزار و ۱۹۶ نفر نیز بر اثر عفونت کووید تأیید شده است.

براساس تازه‌ترین داده‌ها در جدول جهانی پاندمی کرونا، آمریکا با بیش از ۸۸.۹ میلیون مبتلا و بیش از یک میلیون قربانی، همچنان درصدر فهرست کشور‌های درگیر با این بیماری قرار دارد و هند نیز با آمار بیش از ۴۳.۴ میلیون مبتلا، پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی جای گرفته است.

آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۳۲.۱ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

برزیل در عین حال با بیش از ۶۷۰ هزار جانباخته پس از ایالات متحده، دومین کشور رکورددار تعداد قربانیان کووید ۱۹ در جهان محسوب می‌شود و پس از آن هند با بیش از ۵۲۵ هزار قربانی، سومین کشور به لحاظ ثبت بالاترین آمار مرگ و میر کرونایی در این فهرست جهانی است.

در اروپا نیز فرانسه با ثبت بیش از ۳۰.۶ میلیون مبتلا هم اکنون رکورددار ابتلا در بین کشور‌های این منطقه و نیز چهارمین کشور با بیشترین آمار بیمار کرونایی در جهان است. روسیه هم با گذشتن از آمار ۳۸۰ هزار قربانی، هم اکنون بالاترین رقم مرگ و میر کرونایی را در بین کشور‌های اروپایی دارد و در جهان نیز چهارمین کشور با بالاترین نرخ فوتی‌های این بیماری است.

جدول جهانی پاندمی کرونا
بنابر جدول به‌روز شده در پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (سه شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان
۱ ایالات متحده ۸۸,۹۱۰,۱۴۰ ۱,۰۴۱,۰۲۷
۲ هند ۴۳,۴۲۰,۶۰۸ ۵۲۵,۰۴۷
۳ برزیل ۳۲,۱۳۶,۹۱۶ ۶۷۰,۶۰۶
۴ فرانسه ۳۰,۶۷۸,۵۴۱ ۱۴۹,۴۰۶
۵ آلمان ۲۷,۹۱۴,۲۴۰ ۱۴۰,۸۴۷
۶ انگلیس ۲۲,۶۴۰,۱۳۰ ۱۸۰,۰۱۱
۷ روسیه ۱۸,۴۲۱,۵۶۴ ۳۸۰,۹۴۳
۸ کره جنوبی ۱۸,۳۳۹,۳۱۹ ۲۴,۵۳۰
۹ ایتالیا ۱۸,۲۵۹,۲۶۱ ۱۶۸,۱۶۵
۱۰ ترکیه ۱۵,۰۹۶,۶۹۶ ۹۹,۰۱۵

همچنین ایران با مجموع هفت میلیون و ۲۳۶ هزار و ۷۱۳ مورد ابتلا و ۱۴۱ هزار و ۳۸۶ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در حال حاضر در رتبه ۱۷ در بین کشور‌های دارای بیشترین آمار مبتلایان به کرونا قرار دارد.

بر اساس آمار فوق پس از ایالات متحده، هند و برزیل، تاکنون در فرانسه، آلمان، انگلیس، روسیه، کره جنوبی، ایتالیا، ترکیه، اسپانیا، ویتنام، آرژانتین، ژاپن، هلند، استرالیا، ایران، کلمبیا، اندونزی، لهستان، مکزیک، پرتغال، اوکراین، کره شمالی، مالزی، تایلند، اتریش، رژیم صهیونیستی، بلژیک، آفریقای جنوبی، شیلی، کانادا، جمهوری چک، سوئیس، فیلیپین، تایوان یونان، پرو و دانمارک نیز بیش از سه میلیون مبتلا ثبت شده است.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۸ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها