تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

نظر پیشکسوت فوتبال درباره اردوی خارجی؛ «حرام» است!

در حالی که پیش از آغاز رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، تیم‌های مختلف برای رسیدن به آمادگی کامل در شهرها و کشورهای مختلف اردوی خود را برگزار می‌کنند، اما نادر فریادشیران پیشکسوت فوتبال گفته در شرایط فعلی اردوی خارجی حرام است!

کد خبر: ۱۳۲۴۹۳
۱۰:۱۳ - ۰۵ تير ۱۴۰۱

نظر پیشکسوت فوتبال درباره اردوی خارجی؛ «حرام» است!

دیدارنیوز: پیشکسوت فوتبال با انتقاد شدید از برگزاری اردو‌های خارج از کشور توسط تیم‌های ایرانی، این کار را در شرایط فعلی حرام دانست.

فصل آماده سازی لیگ بیست و دوم کم کم شروع می‌شود. تیم‌ها پس از تعیین تکلیف نیمکت‌ها و شروع نقل و انتقالات، به مرور از هفته‌های پیش رو تمرینات پیش فصل را شروع خواهند کرد. در چنین مقاطعی معمولا بحث برگزاری اردو‌ها داغ است. بعضی از تیم‌ها به اردو‌های داخلی بسنده می‌کنند و بعضی‌ها که متمول‌تر هستند، در خارج از کشور اردو برگزار می‌کنند. گروه دوم همواره منتقدانی داشته اند که این کار را غیر ضروری می‌دانند.

نادر فریاد شیران یکی از مخالفان برگزاری اردو در خارج از کشور است. او در گفت و گوی تلفنی با شبکه خبر نظر خود را این گونه بیان کرد: من می‌توانم هم موافق باشم هم مخالف. با توجه به شرایط اقتصادی کشور و تحریم‌هایی که باعث ایجاد مضیقه در مردم شده نباید انجام شود. در سال‌های قبل هم وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال بیانیه صادر می‌کردند منتهی بعضی‌ها با خم کردن قانون از زیر آن رد شده و اردوی خارجی گرانقیمت را برگزار می‌کردند.

مدیر پیشین آکادمی باشگاه استقلال معتقد است که می‌توان هزینه اردو‌های خارجی را در آکادمی خرج کرد و سودی سرشار بود. وی ادامه داد: باشگاه‌هایی داریم که زمین اختصاصی برای تمرین و بازی ندارند. دو باشگاه محبوب پایتخت ورزشگاه اختصاصی برای برگزاری بازی ندارند. ورزشگاه آزادی همیشه میزبان بازی‌های این تیم هاست که وضعیت خوبی ندارد.

ما می‌توانیم ابتدا زمین تمرین داشته باشیم و در کنار آن مبالغی که صرف اردو می‌شود را در جاهایی، چون آکادمی خرج کنند. اگر دو میلیارد سه میلیارد در آکادمی خرج کنند سود زیادی می‌برند. باشگاه‌های که ورزشگاه اختصاصی داشتند هدیه داده شدند؛ نفت تهران، صباباتری، هما، اکباتان و پاس. حتی پیکان و سایپا در ورزشگاه خود بازی برگزار نمی‌کنند. این‌ها مدیریت نمی‌شود، چون مدیریت‌ها کوتاه مدت است. مدیران یکساله و دنبال نتیجه هستند. فقط هم دنبال نتیجه هستند. نتیجه را هم در اردوی خارجی و آرامش آن می‌بینند، اما می‌روند و با تیم‌های محلی بازی می‌کنند!

فریاد شیران در ادامه به حضور مربیان خارجی در فوتبال ایران نیز این گونه واکنش نشان داد: یک دفعه رئیس فدراسیون و مدیران خارجی هم بیاورند تا همه چیز خارجی شود.

جالب‌ترین بخش صحبت‌های نادر فریاد شیران جایی بود که او شمشیر را از رو بسته و گفت: از نظر شخص بنده، رفتن به اردو‌های خارجی در این شرایط حرام است. اگر وزارت ورزش بیانیه صادر می‌کند، بازرسی کل کشور و حراست و دیوان محاسبات باید کمک کنند.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی