تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
فرمانده انتظامی تهران بزرگ خبر داد

دستگیری ۴۳۲ مجرم حرفه‌ای و ۱۲ ابربدهکار بانکی

سردار حسین رحیمی، فرمانده انتظامی تهران بزرگ از از دستگیری ۳۴۲ تن از مرتکبین انواع جرائم خبر داد و گفت: ۷۷ نفر از دستگیر شدگان سارقانی بودند که در سرقت‌های مهمی مانند گوشی‌قاپی و زورگیری شرکت داشتند. ۶۱ نفر در سرقت منزل، ۵۹ نفر در سرقت خودرو و موتورسیکلت و ۸۹ نفر در امر جعل و کلاهبرداری فعالیت داشتند. همچنین ۲۹ متهم به قتل و سرقت مسلحانه نیز دستگیر شدند.

کد خبر: ۱۳۲۲۱۳
۱۳:۲۴ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱

دستگیری ۴۳۲ مجرم حرفه‌ای و ۱۲ ابربدهکار بانکی

دیدارنیوز: فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری ۳۴۲ تن از مرتکبین انواع جرائم خبر داد.

سردار حسین رحیمی در اجرای مرحله جدید طرح کاشف پلیس آگاهی که پیش از ظهر امروز در مقر پلیس آگاهی پایتخت برگزار شد، گفت: دومین مرحله طرح کاشف در سال جاری از سوی همکاران من در پلیس آگاهی و پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ پس از روز‌ها کار اطلاعاتی طی ۴۸ ساعت گذشته به مرحله اجرا درآمده و امروز برخی از دستاورد‌های آن به نمایش گذاشته شد.

وی با بیان اینکه در این مرحله از طرح ۳۴۲ نفر از محکومان فراری، قاتلان، سارقان مسلح، متجاوزین به عنف، جاعلان و در مجموع مجرمان حرفه‌ای دستگیر شدند؛ گفت: ۷۷ نفر از دستگیر شدگان سارقانی بودند که در سرقت‌های مهمی مانند گوشی‌قاپی و زورگیری شرکت داشتند. ۶۱ نفر در سرقت منزل، ۵۹ نفر در سرقت خودرو و موتورسیکلت و ۸۹ نفر در امر جعل و کلاهبرداری فعالیت داشتند. همچنین ۲۹ متهم به قتل و سرقت مسلحانه نیز دستگیر شدند.

رییس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه در این مرحله از طرح کاشف ۲۷ نفر از محکومان فراری و تحت تعقیب نیز دستگیر شدند، گفت:‌انهدام هشت باند سرقت منزل، ۱۹ باند سرقت خودرو، هفت باند کلاهبرداری، پنج باند سرقت مسلحانه و ... نیز از دیگر دستاورد‌های این طرح است.

رحیمی افزود: متهمان دستگیر شده تا کنون به هزار و ۵۸۸ فقره سرقت و اقدامات مجرمانه اعتراف کرده‌اند که تحقیقات از آنان همچنان ادامه دارد.

انسداد ۱۱ کانال تلگرامی اخلالگر بازار ارز
فرمانده انتظامی تهران بزرگ همچنین با اشاره به نوسانات قیمت ارز گفت:‌در این راستا پلیس امنیت اقتصادی طرح‌های ویژه‌ای را به اجرا گذاشته است که در این طرح‌ها ۳۹ نفر از سرشبکه‌های مجازی و دلالان بازار ارز دستگیر شدند. همچنین ۱۱ کانال تلگرامی که به سرعت قیمت ارز را بالا می‌بردند شناسایی و ادمین آن‌ها نیز بازداشت شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری هفت نفر در رابطه با دریافت‌کنندگان ارز دولتی نیز خبر داد و گفت:‌این افراد تاکنون سه هزار میلیارد تومان ارز دولتی دریافت کرده بودند.

به گفته رحیمی ۱۲ نفر از محکومان فراری، اخلال گران اقتصادی و ابربدهکاران بانکی نیز در این طرح دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه بالغ بر یک میلیارد و ۶۰۰ هزار قلم کالای قاچاق کشف شده است، گفت: ارزش کالای قاچاق مکشوفه در این طرح پلیس امنیت اقتصادی بالغ بر ۲۲۳ هزار میلیارد تومان است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ تاکید کرد که اجرای طرح‌های پلیس برای ارتقای امنیت در جامع، برخورد با مجرمان و محکومان فراری و همچنین مقابله با مخلان نظم و امنیت همچنان با قوت ادامه خواهد داشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر