تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
پس از شکست در دادگاه برابر جانی دپ صورت گرفت

انتقاد «امبر هرد» از شبکه‌های اجتماعی؛ منصفانه نبود

پس از شکست امبر هرد، بازیگر هالیوود در دعوای حقوقی برابر جانی دپ همسر سابقش و بازیگر دیگر سینمای آمریکا، او معتقد است که شبکه‌های اجتماعی نقش ناعادلانه‌ای در روند این دادگاه داشته‌اند.

کد خبر: ۱۳۱۷۱۳
۱۷:۳۲ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱

انتقاد «امبر هرد» از نقش شبکه‌های اجتماعی؛ منصفانه نیست

دیدارنیوز: «امبر هرد» از نقش ناعادلانه شبکه‌های اجتماعی در دادگاه ۷ هفته‌ای او و همسر سابقش «جانی دپ» انتقاد کرد.

«امبر هرد» بازیگر آمریکایی در اولین مصاحبه پس از پایان دادگاه جنجالی با «جانی دپ» در گفتگو با شبکه NBC، اظهارنظر رسانه‌های اجتماعی پیرامون این پرونده را رد کرد و آن‌ها را "ناعادلانه" خواند.

«هرد» درباره حکمی که در نهایت به نفع دپ صادر شد، گفت: «من هیات منصفه را سرزنش نمی‌کنم و در واقع درک می‌کنم. او یک شخصیت محبوب است و مردم احساس می‌کنند او را می‌شناسند. او یک بازیگر فوق العاده است. برایم مهم نیست که کسی در مورد من چه فکری می‌کند یا شما می‌خواهید چه قضاوتی در مورد آنچه در خلوت خانه من، در ازدواج من، پشت در‌های بسته رخ داده است، انجام دهید. فکر نمی‌کنم یک فرد معمولی این چیز‌ها را بداند و بنابراین شخصا برایم مهم نیست».

با این حال، «هرد» از مفسران رسانه‌های اجتماعی انتقاد کرد و گفت که آن‌ها در طول دادگاه هفت هفته‌ای به‌طور غیرمنطقی و به شدت در کنار «دپ» «بودند و عنوان کرد: «حتی کسی که مطمئن است من مستحق این همه نفرت و شرمساری هستم، حتی اگر فکر می‌کنید دروغ می‌گویم، باز هم نمی‌توانید به چشمان من نگاه کنی و به من بگویید که فکر می‌کنید در رسانه‌های اجتماعی برخورد عادلانه‌ای با من شد و این منصفانه نبود».

«جانی دپ» بازیگر ۵۸ ساله آمریکایی شکایتی علیه «امبر هرد» در دادگاه ویرجینیا طرح کرده بود و خواهان دریافت غرامت ۵۰ میلیون دلاری شده بود چرا «امبر هرد» مدعی شده بود در طول مدت سه ساله ازدواج با «جانی دپ» مورد سو استفاده قرار می‌گرفته، اما «جانی دپ» در شکایت خود عنوان کرده بود این اتهامات ضربه بزرگی به حرفه او به عنوان یک بازیگر وارد کرده و خواهان دریافت غرامت شده بود در نهایت دادگاه نیز رای به پیروزی او در این پرونده داد و بر این اساس «امبر هرد» محکوم به پرداخت ۱۵ میلیون دلار غرامت به همسر سابقش «جانی دپ» شد و هیات منصفه همچنین «امبر هرد» را نیز مستحق دریافت ۲ میلیون دلار غرامت دانست.

ماجرای دادگاه شکایت «جانی دپ» علیه همسرش بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر