تیتر امروز

تشکیل مثلث تهران، ریاض، واشنگتن برای نجات ایران/ پزشکیان: جلوی رانت‌خواران را می‌گیرم/ در بیمارستان امام خمینی ایلام چه گذشت؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

تشکیل مثلث تهران، ریاض، واشنگتن برای نجات ایران/ پزشکیان: جلوی رانت‌خواران را می‌گیرم/ در بیمارستان امام خمینی ایلام چه گذشت؟

این صد و چهل و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حذف ارز ترجیحی از رویا تا واقعیت/ حل مساله یا پاک کردن صورت مساله؟
دیدار گزارش می‌دهد

حذف ارز ترجیحی از رویا تا واقعیت/ حل مساله یا پاک کردن صورت مساله؟

این روز‌ها کشور در تلاطم اتفاق‌هایی است که نمونه آن در سال‌های گذشته هم رخ داد، اما این بار کوچک کردن سفره مردم با افزایش قیمت دلار و سکه از یک سو و بالا رفتن هزینه‌های زندگی و خوراکی سبب شد...
کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...

درخواست بانک ملی از مالکان اموال مسروقه؛ مدارک مثبته را آماده کنید

بانک ملی از مالکان اموال مسروقه صندوق‌های اجاره‌ای خواست به منظور تسریع در فرایند شناسایی و تحویل این اموال، مدارک مثبته خود را آماده کنند. بر این اساس، مالکان اموال مکشوفه می‌توانند در اسرع وقت نسبت به تهیه مدارک و مستندات اقدام و به محض دعوت توسط دادسرای ناحیه ۳۴ تهران و یا پلیس آگاهی، نسبت به تحویل آن‌ها اقدام کنند.

کد خبر: ۱۳۱۵۸۶
۱۱:۲۵ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱

درخواست بانک ملی از مالکان اموال مسروقه؛ مدارک مثبته را آماده کنید

دیدارنیوز: بانک ملی ایران از مالکان اموال مسروقه صندوق‌های اجاره‌ای خواست به منظور تسریع در فرایند شناسایی و تحویل این اموال، مدارک مثبته خود را آماده کنند.

روابط عمومی بانک ملی ایران اعلام کرد که تفکیک اموال مسروقه و تعیین مالکیت مشخص هر یک از آن‌ها ضرورتی اجتناب ناپذیر است و اجرای دقیق این موضوع، مستلزم اقدامات اساسی توسط مرجع قضایی، پلیس آگاهی، صنف طلا و جواهر و بانک ملی ایران است.

بر اساس اعلام مقام محترم قضایی و در راستای تسهیل و تسریع در شناسایی دقیق مالکان اموال مکشوفه، ارائه اسناد عرفی مالکیت مانند فاکتور خرید، عکس احتمالی، اعلام نشانی محل خرید و سایر قراینی که به نظر بزه دیدگان می‌تواند در تعیین موضوع موثر باشد، ضروری است. در موارد متعارض نیز حل و فصل قطعی موضوع بر عهده مرجع قضایی و مستلزم رسیدگی دقیق است که با دعوت از مشتریان صورت می‌پذیرد.

بر این اساس، مالکان اموال مکشوفه می‌توانند در اسرع وقت نسبت به تهیه مدارک و مستندات اقدام و به محض دعوت توسط دادسرای ناحیه ۳۴ تهران و یا پلیس آگاهی، نسبت به تحویل آن‌ها اقدام کنند.

از سوی دیگر جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در بازدید از سالن بررسی و تفکیک اموال خسارت دیدگان تاکید کرده که همکاری پلیس و بانک ملی ایران موجب تسریع در بازگرداندن اموال مسروقه به خسارت دیدگان شده است.

طبق اعلام بانک ملی، سردار قاسم رضایی درباره ادامه رسیدگی به پرونده سارقان صندوق اجاره‌ای شعبه دانشگاه اظهار کرد: طی جلسات متعدد و تعاملات صورت گرفته با مدیران ارشد بانک ملی ایران، راهکار‌های اساسی برای تعیین تکلیف اموال مال باختگان ارائه شده است.

این مقام ارشد انتظامی در کشور یادآور شد: اموال در اسرع وقت با هماهنگی مرجع قضائی، نماینده پلیس و بانک ملی ایران پس از شناسایی و احرازهویت به خسارت دیدگان تحویل خواهد شد.

سردار رضایی با تاکید بر اینکه کارکنان پرتلاش بانک ملی ایران امین مردم هستند اظهار کرد: بانک باید پس از تحویل گرفتن اموال مسروقه از پلیس آن‌ها را در سریع‌ترین زمان ممکن به صاحبان اصلی بازگرداند چرا که این اقدام باعث خرسندی همه کسانی خواهد شد که در بازگرداندن اموال به صاحبانشان سهمی داشته اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
پرطرفدارترین ها