تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
در پی شیوع کرونا رقم خورد

افزایش «کودکان‌ کار» در جهان به ۱۶۰ میلیون نفر

به گزارش سازمان ملل متحد، تعداد کودکان کار در جهان پس از شیوع ویروس کرونا به ۱۶۰ میلیون نفر رسیده است. هزاران کودک نیز به علت دشوارتر شدن وضعیت اقتصادی خانواده‌ها به شکل غیر رسمی در بازار کار استثمار می‌شوند.

کد خبر: ۱۳۱۵۷۰
۰۹:۵۸ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱

افزایش کودکان کار در جهان به ۱۶۰ میلیون نفر

دیدارنیوز: انجمن حمایت از حقوق کودکان با صدور بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی مبارزه با کار کودک، این روز را فرصتی برای شنیده شدن صدای کودکانی عنوان کرد که کودکیشان در بازار‌های مختلف کار به حراج گذاشته شده است.

در این بیانیه ضمن تاکید بر اینکه مبارزه با کار کودک نیازمند اقدام و عمل است آمده است: روز ۱۲ ژوئن، روز جهانی مبارزه با کار کودک، فرصتی است برای شنیده شدن صدای کودکانی که جایشان پشت نیمکت‌های مدرسه‌ها خالی است و کودکیشان در بازار‌های مختلف کار به حراج گذاشته شده است. امسال سازمان بین المللی کار (ILO) هفته منتهی به این روز را هفته مبارزه با کار کودک اعلام کرده است.

بیانیه مذکور با اشاره به واقعیت زندگی کودکان کارعنوان می‌دارد که سیاستگذاران و گردانندگان اقتصاد جهان، تلاش درخوری برای از بین بردن پدیده کار کودک نکرده‌اند. سازمان‌های بین‌المللی هم به‌رغم مقاوله نامه‌ها و قوانینی که وضع می‌کنند، توانایی و قدرت حمایت از حقوق کودکان را ندارند.

این بیانیه با یادآوری شعار سال ۲۰۲۲ به مناسبت روز جهانی مبارزه با کار کودکان تحت عنوان «افزایش سرمایه‌گذاری در سیستم‌ها و طرح‌های حمایت اجتماعی فراگیر برای حمایت از کودکان کار» می‌گوید: به گزارش سازمان ملل متحد، تعداد کودکان کار در جهان پس از شیوع ویروس کرونا به ۱۶۰ میلیون رسیده است. هزاران کودک نیز به علت دشوارتر شدن وضعیت اقتصادی خانواده‌ها به شکل غیر رسمی در بازار کار استثمار می‌شوند.

انجمن حمایت از حقوق کودکان با اشاره به وضعیت کودکان کار ایران و ترک تحصیلشان برای تامین مایحتاج زندگی می‌افزاید: به علت حضور طالبان در افغانستان خانواده‌های زیادی مجبور به مهاجرت به ایران شده‌اند و کودکانشان جذب اشکال مختلف کار در ایران شده‌اند. همچنین سازمان‌های غیردولتی که حمایت اجتماعی از این کودکان را عهده دارشده‌اند، فعالیت‌هایشان با برخی دشواری‌ها انجام می‌شود.

در ادامه نیز آمده است: زمان تعریف کودک کار در بیانیه‌ها و یادآوری قوانین و مقاوله‌نامه‌ها در بیانیه‌ها گذشته است. مبارزه با کار کودک نیاز به برنامه و اقدام دارد و با برگزاری سمینار و همایش و ایجاد قرارگاه راه به جایی نمی‌برد. کودکان کار تبدیل به مساله اجتماعی شده‌اند و مردم با اقدامات پراکنده خودشان در حال خدمت‌رسانی به کودکان هستند.

انجمن حمایت از حقوق کودکان اعلام می‌دارد ایجاد شورایی متشکل از سازمان‌های غیردولتی و دولتی برای کاهش و حذف کار کودک یک نیاز مبرم است. این شورا با تدوین برنامه حمایت اجتماعی از کودکان کار و اجرای مقاوله نامه ۱۸۲ که آیین‌نامه آن در سال ۱۳۸۴ تدوین شده است، می‌تواند گام‌هایی برای کاهش این معضل بردارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد