تیتر امروز

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده
بررسی بیانیه اخیر اصلاح‌طلبان، سرمایه‌های اجتماعی نادیده گرفته شده و جایگاه تندروها در گفت و گو با سخنگوی جبهه اصلاحات

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران و دبیرکل مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب بودیم. او معتقد است که نیروهای امنیتی باید به خاطر غافلگیری در تجاوز...
اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید

این صد و دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

قالیباف: دولت تصدی‌گری را به مردم واگذار کند

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم با ایجاد فرصت‌ها، دولت به کار تولی‌گری بپردازد و اجازه دهد مردم کار‌های تصدی‌گری را در همه سطوح انجام دهند تا عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.

کد خبر: ۱۳۱۴۵۵
۲۱:۱۷ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

قالیباف: دولت تصدی‌گری را به مردم واگذار کند

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی امروز با حضور در موسسه خیریه بهشت امام رضا (ع) در بازدید از بخش‌های مختلف این مجموعه، سالن دندانپزشکی را افتتاح کرد.

محمدباقر قالیباف با حضور در جمع خبرنگاران در بازدید از این مرکز و اهمیت افزایش این مراکز و توجه به معلولان گفت: امروز روز میلاد امام رضا (ع) و روز عزیزی برای همه ما است و این روز را به همه شیعیان جهان، ملت ایران و مسئولان زحمتکش خیریه بهشت امام رضا (ع) تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: مسئولان شاغل در این مجموعه کودکان و نوجوانانی هستند که از گذشته در این مرکز حضور داشته‌اند و نمادی از حضور مردمِ با ایمان، در حرکت‌های جهادی و مردمی هستند.

رئیس مجلس با بیان اینکه مجموعه دولت‌ها به ویژه در نظام مقدس جمهوری اسلامی باید خدمات خوبی را به مردم ارائه کنند و علاوه بر آن، فرصت‌های کار کردن را نباید از مردم گرفت، اظهار داشت: ظرفیت‌های مردمی بسیار موثر هستند و طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) «سرمایه ایمان مردم برای تولید عمل صالح» فرصتی است که تمام دولتمردان و مسئولان باید از آن بهره بگیرند و نماد عینی این فرصت‌ها، راه‌اندازی مجموعه‌های خیریه است.

قالیباف افزود: موسسه خیریه بهشت امام رضا (ع) با بهترین امکانات و تجهیزات قرار است به معلولان جسمی و ذهنی خدمات‌رسانی کند و همچنین مراکز ورزشی آن می‌تواند با مراکز مشابه در دنیا رقابت کند.

وی اضافه کرد: امیدواریم با ایجاد فرصت‌ها، دولت به کار تولی‌گری بپردازد و اجازه دهد مردم کار‌های تصدی‌گری را در همه سطوح انجام دهند تا عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.

قالیباف افزود: موسسه خیریه بهشت امام رضا (ع) با درایت و همت اصلانی که تمام زندگی خودشان را صرف آن کردند و همچنین هزاران نفر بی‌نام و نشان برای خدمات‌رسانی به معلولان جسمی و ذهنی راه‌اندازی شده است و امیدواریم بتوانیم با ارائه خدمات‌رسانی مطلوب به معلولان قدرشناس مردم باشیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۳ شهريور
امروز پنجشنبه ۱۳ شهريور
امروز پنجشنبه ۱۳ شهريور
امروز پنجشنبه ۱۳ شهريور