تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

سجادی: به نظر اسکوچیچ در مورد دیدار با اروگوئه احترام می‌گذاریم

حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه به نظر اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی در مورد دیدار با اروگوئه احترام می‌گذاریم، گفت: وزارت ورزش درصورت لزوم روی قرارداد‌ها اشراف خواهد داشت.

کد خبر: ۱۳۱۳۹۳
۱۱:۴۱ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

سجادی: به نظر سرمربی تیم ملی در مورد دیدار با اروگوئه احترام می‌گذاریم/ وزارت ورزش درصورت لزوم روی قرارداد‌ها اشراف خواهد داشت

دیدارنیوز: وزیر ورزش و جوانان درباره نظر سرمربی تیم فوتبال کشور در خصوص بازی تدارکی پیش‌بینی شده با اروگوئه گفت: سرمربی تیم ملی ترجیح‌شان این بود برای یک بازی چنین مسافتی طی نشود، ما هم به حرف ایشان به مسائل فنی، کادر فنی و مسائل اجرایی داخل فدراسیون احترام می‌گذاریم.

حمید سجادی، درباره ارقام مطرح شده در مورد قرارداد‌های بازیکنان لیگ برتر فوتبال و نظارت وزارت ورزش و جوانان بر این مساله گفت: سازمان لیگ زحمت نظارت روی قرارداد‌ها را می‌کشد، البته باشگاه‌ها در داخل خودشان بودجه‌بندی و برنامه‌ریزی دارند تا سقف بودجه‌شان در قرارداد‌ها رعایت شود و بالاتر نرود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: بخشی از این قرارداد‌ها به خود باشگاه‌ها، توان و منابع‌شان باز‌می‌گردد و به آن رجوع می‌کنند.

وی ادامه: من هم یک مقطعی مدیرعامل باشگاه سایپا بودم و در برخی از باشگاه‌ها حضور داشتم؛ نه تنها در فوتبال در بسیاری از مسائل باشگاهی قرار داشتم آنجا هم برنامه محوری در دستور کارمان بود.

سجادی عنوان کرد: در وزارت ورزش سیستمی داریم که اگر لازم باشد روی قرارداد‌ها اشراف خواهیم داشت و نکات اصلاحی خودمان را مطرح می‌کنیم مخصوصاً قرارداد‌های بین‌المللی، مثلاً هنگامی که با مربی خارجی قرارداد منعقد می‌کنیم، ما هم در وزارتخانه امکان ورود داریم.

وی درباره اظهارنظر سرمربی تیم ملی فوتبال مبنی بر اینکه به دلیل مسافت طولانی از بازی تدارکاتی با تیم اروگوئه صرف‌نظر کرده است، بیان کرد: من هم این اظهارنظر را شنیدم. ترجیح‌شان این بود برای یک بازی چنین مسافتی طی نشود نه اینکه راه دور است بازی نکنند برای اینکه گفتند مسافتی که پیش‌بینی شده تیم را خسته می‌کند.

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: ما به حرف ایشان به مسائل فنی، کادر فنی و مسائل اجرایی داخل فدراسیون احترام می‌گذاریم. ما هم مثل بقیه شنیدم و گفتیم حتماً عذر موجهی است.

وی در مورد دیدار ایران و کانادا و اینکه مسافت این کشور هم طولانی بود، گفت: در رابطه با دیدار کانادا باید بگویم بنا بود ما ۳ مسابقه داشته باشیم، یعنی علاوه بر مسابقه با کشور کانادا با تیم ۲ کشور دیگر هم قرار بود بازی کنیم و ۳ بازی داشته باشیم که می‌گفتند این بُعد مسافت برای سه دیدار ارزشش را دارد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير