تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
طی حکمی از سوی ضرغامی

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی منصوب شد

 عزت‌الله ضرغامی طی حکمی مریم جلالی را به‌عنوان معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی این زارتخانه منصوب کرد.

کد خبر: ۱۳۱۱۶۱
۱۲:۲۰ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱

 

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی منصوب شد


دیدارنیوز: وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حکمی مریم جلالی را به‌عنوان معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی این وزارتخانه منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است.

سرکار خانم دکتر مریم جلالی دهکردی

نظر به شایستگی‌های فردی، دانش و تجربیات ارزشمند در مدیریت‌های فرهنگی به ویژه حوزه‌های مأموریتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، طی این حکم به سمت "معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی" منصوب می‌شوید.

صنایع دستی و هنر‌های سنتی میراث ارزشمند ملی ایرانیان، جایگاه برجسته و بی‌بدیلی در سطح جهانی دارد.

سرکار عالی مأموریت دارید تا با برنامه‌ریزی دقیق و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود، تمامی توان و استعداد مجموعه بازیگران این عرصه را در جهت تحقق سیاست‌های جدید و تحولی وزارتخانه به کار گیرید.

ارتقای سطح طراحی و زیبایی‌های هنری، کاربردی‌سازی، نوآوری در بسته‌بندی و ارائه محصول، برندسازی، تسهیل در امر تولید و رفع نیاز‌های اولیه فعالان پرتلاش این عرصه، بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانش‌بنیان و خانه‌های خلاق، استفاده حداکثری از امکانات و انگیزه‌های بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی، حضور جدی در استان‌ها و مراکز تولید، آموزش علمی و ارتقای سطح مهارت‌های انسانی، بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز علمی و آموزشی، تسهیل در تأمین مواد اولیه کیفی و تضمین بازار فروش از جمله مأموریت‌های ویژه شما است.

امید است ضمن هماهنگی با معاونت‌های تخصصی و ستادی وزارتخانه در جهت هم‌افزایی داشته‌های موجود در تحقق اهداف فوق و سایر مواردی که پیشتر به شما ابلاغ شده است، موفق باشید.

از خداوند متعال توفیقات سرکار عالی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و مکتب نورانی امام خمینی (ره) و عمل به منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) را خواهانم.»

جلالی فارغ‌التحصیل ارشد زبان‌شناسی تاریخی از دانشگاه تهران و دکترای مدیریت برنامه‌ریزی امور فرهنگی است. مدیریت مجموعه فرهنگی‌تاریخی نیاوران، مدیریت پردیس سینمایی ملت، مدیریت گروه اجتماعی و فرهنگی شبکه تهران سیما، مدیریت گروه خانواده شبکه دو سیما و تهیه و تولید صد‌ها ساعت برنامه تلویزیونی و رادیویی در حوزه فرهنگی بخشی از سوابق مریم جلالی است.

او همچنین داور جشنواره‌های مختلف بوده و هم‌اکنون مدرس دانشگاه است. پویا محمودیان پیش از این سمت معاونت صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی را برعهده داشت.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها