تیتر امروز

از ایرنای ناصری تا ایرنای نادری/ عبدالله ناصری: جمهوری اسلامی، مرگ اسلام سیاسی را تسریع کرد
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با مدیرعامل پیشین ایرنا

از ایرنای ناصری تا ایرنای نادری/ عبدالله ناصری: جمهوری اسلامی، مرگ اسلام سیاسی را تسریع کرد

عبدالله ناصری مدیرعامل پیشین ایرنا با وجود کسالت و مشکل تکلم و تحرک تحت بیماری ALS، با دیدار گفت‌وگویی انجام داده است که مطالعه آن را پیشنهاد می‌کنیم.
مصطفی ملکیان: مردم در ۱۴۰۱ پیروز میدان بودند/ دیگر در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد/ دفاعم از انقلاب ۵۷ اشتباه بود
گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه اصل ۲۷ با فیلسوف و متفکر معاصر (قسمت اول)

مصطفی ملکیان: مردم در ۱۴۰۱ پیروز میدان بودند/ دیگر در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد/ دفاعم از انقلاب ۵۷ اشتباه بود

استاد مصطفی ملکیان، فیلسوف و متفکر معاصر یکی دیگر از مهمانان ویژه فصل جدید برنامه اصل ۲۷ بود؛ گفت‌وگوی دیدار با او در دو قسمت منتشر خواهد شد؛ این گفت‌وگو را حتما ببینید.
سرویس‌های بهداشتی بین راهی، سیم کارت‌های بدون فیلتر و نصب
دیدار از دغدغه‌های وزارت در روز جهانی گردشگری گزارش می‌دهد

سرویس‌های بهداشتی بین راهی، سیم کارت‌های بدون فیلتر و نصب "ایتا" برای رونالدو!

تفاوت روز جهانی گردشگری در ایران با سایر کشور‌ها از زمین است تا آسمان؛ زیرا آن‌ها دغدغه سیم کارت بدون فیلتر با نصب ایتا و بله و سرویس‌های بهداشتی بین راهی ندارند!

واکنش وزیر به مهاجرت و پناهندگی ورزشکاران؛ در حال بررسی هستیم!

حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان درباره علت مهاجرت و پناهندگی ورزشکاران گفت: در حال بررسی این موضوع هستیم؛ البته در گذشته این کار صورت گرفته است و در حال حاضر هم ادامه خواهد داشت، منتظر تصمیمات جدید باشید.

کد خبر: ۱۳۱۱۲۱
۰۸:۰۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱

واکنش وزیر به مهاجرت و پناهندگی وزرشکاران؛ در حال بررسی هستیم!

دیدارنیوز: وزیر ورزش و جوانان گفت: علت مهاجرت و پناهندگی ورزشکاران در وزارت‌خانه متبوعش در حال بررسی است.

حمیدسجادی، درباره موج مهاجرت و پناهندگی ورزشکاران که در چندماه اخیر به شدت افزایش یافته و بررسی این موضوع در وزارت وزرش و جوانان گفت: منتظر تصمیمات باشید، به زودی در این خصوص اطلاع‌رسانی می‌کنیم.

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: در حال بررسی این موضوع هستیم؛ البته در گذشته این کار صورت گرفته است و در حال حاضر هم ادامه خواهد داشت، منتظر تصمیمات جدید باشید.

وی افزود: مواردی که لازم باشد حتما در موردشان اطلاع‌رسانی صورت خواهد گرفت.

سجادی درباره این‌که آیا سازوکاری برای جلوگیری از مهاجرت و پناهدگی ورزشکاران که بر وجهه ورزشی کشور تاثیر گذاشته است ارائه خواهد شد، بیان کرد: سازوکار که وجود دارد البته اطلاع‌رسانی در حال حاضر مناسب نیست.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی