تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

بهادری‌جهرمی: از مردم زنجان بپرسید آیا قیمت نان تغییر کرده؟!

پس از افزایش ده برابری قیمت آرد و موج گرانی در نان صنعتی و .. سخنگوی دولت تقریبا هر هفته خبر می‌دهد که هیچ گونه افزایشی در قیمت نان نخواهیم داشت. این در حالی است که قیمت یک عدد نان باگت به ۱۰ هزار تومان رسیده و قدرت خرید مردم به شدت کاهش پیدا کرده است. بهادری جهرمی گفت: از مردم زنجان بپرسید آیا قیمت نان تغییر کرده است؟ آیا مشکلی در دسترسی به نان ایجاد شده است؟

کد خبر: ۱۳۱۰۲۴
۰۹:۲۹ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱

بهادری‌جهرمی: قیمت نان تغییر نمی‌کند!

دیدارنیوز: سخنگوی دولت تاکید کرد: هیچ گونه افزایش قیمتی در حوزه نان نخواهیم داشت بلکه پرداخت یارانه‌ها برای نان سنتی اصلاح خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، درباره اینکه گفته می‌شود طرح پایلوت اجرا شده در استان زنجان برای دادن نان به مردم خبر از افزایش قیمت این کالا و حتی جیره‌بندی آن می‌دهد، گفت: هیچ‌گونه تغییری در حوزه قیمت نان، یارانه نان و مبلغ پرداختی از جیب مردم برای این کالا در دستور کار دولت نیست.

سخنگوی دولت تاکید کرد: ما در حال اصلاح در شیوه تخصیص یارانه هستیم که آن را هم به شیوه آزمایشی در برخی از استان‌ها انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: از مردم زنجان بپرسید آیا قیمت نان تغییر کرده است؟ آیا مشکلی در دسترسی به نان ایجاد شده است؟ آیا تغییری صورت گرفته است؟ هیچ‌گونه قراری مبنی بر این نیست که تغییری صورت گیرد؛ بلکه قرار است پرداخت یارانه‌ها بهینه و نظام توزیع اش با حفظ همین پرداخت‌ها از جیب مردم نسبت به خرید نان سنتی اصلاح شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها