تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

تداوم افزایش دما؛ باران شدید و ناگهانی در ۵ استان

تا روز دوشنبه (۱۶ خرداد) در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی و ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر، وقوع رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۳۰۹۱۸
۱۲:۵۸ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۱

تداوم افزایش دما؛ باران شدید و ناگهانی در ۵ استان

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به روند افزایشی دما طی روز‌های آینده در بیشتر مناطق کشور، از بارش شدید باران از بعد از ظهر دوشنبه (۱۶ خرداد) در پنج استان خبر داد.

صادق ضیاییان، درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: تا روز دوشنبه (۱۶ خرداد) در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی و ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر، وقوع رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود. در این مدت روند افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور ادامه خواهد داشت و سایر مناطق کشور آسمان صاف است.

وی افزود: بعدازظهر دوشنبه در ارتفاعات واقع در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران و در مناطق کوهستانی البرز و تهران رشد ابر‌های همرفتی همراه با بارش شدید و ناگهانی انتظار می‌رود؛ لذا توصیه می‌شود از توقف و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها در این مناطق خودداری شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در سه روز آینده در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و استان‌های واقع در دامنه‌های شرقی البرز در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود که در منطقه زابل با طوفان گردوخاک همراه خواهد بود.

ضیاییان افزود: سه شنبه و چهارشنبه (۱۷ و ۱۸ خرداد) جوی آرام و پایدار در غالب مناطق کشور حاکم است همچنین طی این دو روز در اردبیل، سواحل شمالی کشور و خراسان شمالی کاهش نسبی دما رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۵ خردادماه) کمی ابری و وزش باد و از بعد از ظهر نیمه ابری تا ابری و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۱۶ خردادماه) قسمتی ابری و وزش باد و از بعد از ظهر نیمه ابری تا ابری و کاهش وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۴ و ۱۵ خرداد ماه) اهواز با دمای ۴۸ و ۴۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۷ و ۸ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی