تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

هواشناسی ایران؛ گردوخاک در راه است

امروز در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، جنوب، مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز، سواحل غربی خزر و به‌تدریج در بخش‌هایی از شمال شرق و شرق گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۳۰۲۴۶
۱۰:۰۷ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ گردوخاک در راه است

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی با اشاره به بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی ۵ روزه در برخی مناطق از وقوع پدیده گردوخاک در اکثر مناطق کشور خبر داد.

بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران و فردا علاوه بر این مناطق در بخش‌هایی از گلستان و ارتفاعات البرز رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

این شرایط روز پنجشنبه با شدت کمتری برای اردبیل، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی پیش‌بینی شده است. جمعه در بخش‌هایی از ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و سواحل دریای خزر بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی شنبه هفته آینده در مناطق شمال غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و غربی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

امروز در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، جنوب، مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز، سواحل غربی خزر و به‌تدریج در بخش‌هایی از شمال شرق و شرق گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی پیش‌بینی می‌شود.

توصیف سامانه اول: افزایش سرعت باد و ارتفاع امواج

زمان شروع: سه‌شنبه ۱۴۰۱/۰۳/۰۳

زمان پایان: جمعه ۱۴۰۱/۰۳/۰۶

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج در ساحل بین ۱ تا ۲ متر در فرا ساحل بین ۱.۵ تا ۲.۵ متر

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۰۳/۰۳: خلیج فارس.

چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۳/۰۴: خلیج‌فارس.

پنج‌شنبه ۱۴۰۱/۰۳/۰۵: خلیج‌فارس.

جمعه ۱۴۰۱/۰۳/۰۶: مناطق مرکزی و شرقی خلیج فارس و تنگه هرمز.
اثر مخاطره: احتمال غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌ها، احتمال خسارت به تاسیسات دریایی و احتمال خسارت به قایق‌های صیادی و شناور‌های کوچک
توصیه: پرهیز از شنا بویژه در فراساحل، محدودیت در تردد با قایق‌های سبک و تفریحی و فعالیت‌های شیلاتی، احتیاط در ورود و خروج کشتی‌ها به بندر، محدود کردن فعالیت‌های پشتیبانی صنایع به‌ویژه در فراساحل.

توصیف سامانه دوم: افزایش میزان سرعت باد

زمان شروع: صبح سه‌شنبه ۱۴۰۱/۰۳/۰۳

زمان پایان: صبح پنج‌شنبه ۱۴۰۱/۰۳/۰۵

نوع مخاطره: افزایش سرعت وزش باد وافزایش ارتفاع موج بین ۱.۵ تا ۲ متر

منطقه اثر: مناطق ساحلی و دور از ساحل دریای خزر، در استان‌های مازندران و گلستان

اثر مخاطره: احتمال غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌ها، احتمال خسارت به تاسیسات دریایی و احتمال خسارت به قایق‌های صیادی و شناور‌های کوچک.

توصیه: پرهیز از شنا بویژه در فراساحل، محدودیت در فعالیت‌های شیلاتی و تردد قایق‌های سبک و کوچک، احتیاط در ورود و خروج کشتی‌ها به بندر، محدود کردن فعالیت‌های پشتیبانی صنایع بویژه در فراساحل.

توصیف سامانه: افزایش شیو فشاری

نوع مخاطره: وزش باد شدید موقت و گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و دید افقی

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۰۳/۰۳: فارس، چهارمحال و بختیاری، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، کرمان.

اثر مخاطره: افزایش وزش باد و خیزش گرد وخاک، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی، احتمال شکستن درختان فرسوده، احتمال آسیب به سازه‌های موقت و اختلال در تردد

توصیه: امتناع از تردد‌های غیر ضروری افراد در سطح شهر و فضای باز، اجتناب از قرار گرفتن در فضای باز برای گروه‌های حساس، استحکام سازه‌های موقت، عدم پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه‌کاره.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر