تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

آغاز ثبت نام اولی‌ها، هفتمی‌ها و دهمی‌ها/ برای ثبت نام میان پایه‌ها نیازی به حضور والدین نیست

رئیس ستاد ثبت نام آموزش و پرورش گفت: ثبت نام دانش آموزان همه پایه‌ها از هفته اول خرداد در مدارس آغاز می‌شود و تا پایان مرداد ادامه دارد.

کد خبر: ۱۳۰۱۴۱
۱۶:۲۲ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱

آغاز ثبت نام اولی‌ها هفتمی‌ها و دهمی‌ها

دیدارنیوز ـ سید مجتبی هاشمی گفت: برای پایه‌های ورودی اول، هفتم و دهم اولیاء با حضور در مدارس مورد نظر خود می‌توانند فرزندانشان را ثبت نام کنند، اما برای ثبت نام میان پایه‌ها نیازی به حضور والدین نیست و سامانه‌ای که طراحی شده است، دانش آموزان را پس از قبولی، به صورت خودکار در پایه بالاتر ثبت نام می‌کند.

وی افزود: امسال قریب به ۱۶ میلیون دانش آموز خود را برای شرکت در کلاس‌های درس آماده می‌کنند که بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز کلاس اولی هستند.

هاشمی درباره تعیین محدوده بندی مدارس هم گفت: محدوده بندی بر عهده ستاد‌های ثبت نام استانی و منطقه‌ای و احراز و تایید مدارک محل سکونت دانش آموزان هم بر عهده مدیران مدارس است.


وی اظهار کرد: امسال با تمرکز زدایی قرار است ستاد‌های ثبت نام مدارس نظر اولیا درباره ثبت نام را دریافت و با انتقال آن به ستاد ثبت نام منطقه‌ای، الگو‌های مناسب برای هر منطقه را، در سال‌های بعد پیاده کنند.

هاشمی درباره شهریه دریافتی هم گفت: در سازمان مدارس غیردولتی کار کارشناسی میزان شهریه در حال بررسی است و تا زمان اعلام نهایی، مدارس موظف به دریافت شهریه پارسال هستند.

وی افزود: در صورت افزایش شهریه مابه التفاوت بعدا از اولیاء دریافت می‌شود، ولی در زمان ثبت نام هیچ شهریه اضافه‌ای نباید دریافت شود.

به گزارش صدا و سیما، رئیس ستاد ثبت نام دانش آموزان گفت: مدارس هیات امنایی و دولتی هم هنگام ثبت نام فقط باید پول کتاب و بیمه را از والدین دریافت کنند. در مدارسی مثل غیر دولتی، استعداد‌های درخشان، شاهد و نمونه مردمی هم میزان مشخصی از شهریه تعیین می‌شود که باید در تابلو نصب و در دید همه اولیاء قرار گیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت