تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس تشریح کرد

پاسخ‌های سازمان محیط زیست درباره توله‌های «ایران» قانع‌کننده نیست

سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست درباره موضوع بررسی علت مرگ توله یوزپلنگ‌های «ایران» گفت: پاسخ‌های مطرح شده از سوی محیط زیست قانع کننده نبود.

کد خبر: ۱۳۰۱۱۷
۱۳:۲۱ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱

پاسخ‌های سازمان محیط زیست درباره توله‌های «ایران» قانع‌کننده نیست

دیدارنیوز: رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه روز گذشته فراکسیون محیط زیست و کمیسیون اصل ۹۰ که با موضوع بررسی علت مرگ توله یوزپلنگ‌های «ایران» برگزار شد، گفت: پاسخ‌های مطرح شده از سوی محیط زیست قانع کننده نبود.

سمیه رفیعی با اشاره به جلسه روز شنبه فراکسیون محیط زیست و کمیسیون اصل ۹۰ به منظور بررسی مرگ توله یوزپلنگ‌های «ایران» با حضور مسئولان مرتبط برگزار شد اظهار کرد: دیروز جلسه‌ای دو و نیم ساعته در این خصوص برگزار شد و به طور مفصل موضوع را مورد رسیدگی قرار دادیم.

وی افزود: در این جلسه سوالات مشخصی از مسئولان مربوطه پرسیده شد، اما از نظر ما جواب‌ها قانع کننده نبود و ما نمی‌توانستیم به راحتی مسائل مطرح شده از سوی محیط زیست را بپذیریم. ما از ۳ متخصص دامپزشکی برای حضور در جلسه دیروز دعوت کرده بودیم و هر آنچه که در جلسه ارائه می‌شد را با نظرات آن‌ها محک زدن می‌زدیم.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با بیان اینکه «در این جلسه یک متخصص اکولوژی (بوم شناسی) نیز حضور داشت» خاطرنشان کرد: برآیند نظر‌های تخصصی نشان می‌داد که پاسخ‌های مطرح شده از سوی محیط زیست قانع کننده نبود؛ ضمن اینکه از دامپزشکی کل کشور برای حضور در جلسه نیز دعوت شده بود و نماینده این سازمان در پاسخ به این پرسش صریح که در زمان وضع حمل ایران کجا بودید پاسخ خیلی جالبی دادند و گفتند که کسی از ما درخواست نکرده بود که در آن موضوع خاص در محل مربوطه حضور داشته باشیم؛ به نظر من همین یک مورد کلی ماجرا به همراه دارد.

«ایران» یوزپلنگی آسیایی است که در یازدهم اردیبهشت ماه در مرکز تکثیر یوز آسیایی ایران سه توله نر به دنیا آورده بود. کمتر از دو هفته بعد از وضع حمل یوزپلنگ ایران، ۲ توله از ۳ توله یوزپلنگ متولد شده، تلف شدند؛ علت مرگ توله نخست مشکلات ریوی و علت مرگ دومین توله استفاده از شیر بی کیفیت عنوان شده است.

مرگ دو توله یوزپلنگ و در خطر بودن جان سومین توله «ایران» موجب ایجاد نگرانی‌هایی در میان دوستداران محیط زیست و همچنین برخی نهاد‌های پیگیر حقوق حیوانات شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر