تیتر امروز

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد
گفت و گوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با مهندس ارشد رادیو و تلویزیون ( قسمت دوم)

علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد

در قسمت دوم گفت و گوی برنامه «پشت صحنه» علیرضا قسیمی توضیح داد که رضا قطبی نامش به عنوان نخستین معمار رسانه های صوتی و تصویری ایران ثبت شده است.
کامبیز نوروزی: چرا باید نمایندگان خط بدون فیلتر داشته باشند مردم نه؟/ «خط سفید» یک تبعیض نارواست/ دادن اینترنت بدون فیلتر برای روزنامه نگاران قابل پذیرش است
گفت و گوی دیدار با یک حقوقدان درباره چالش جدید «خط سفید»

کامبیز نوروزی: چرا باید نمایندگان خط بدون فیلتر داشته باشند مردم نه؟/ «خط سفید» یک تبعیض نارواست/ دادن اینترنت بدون فیلتر برای روزنامه نگاران قابل پذیرش است

انتشار خبر موضوع داشتن سیم کارت‌های بدون فیلتر که با عنوان «خط سفید» این روز‌ها نقل هر مجلسی است بهانه‌ای شد تا گفت و گوی کوتاهی با کامبیز نوروزی، حقوقدان داشته باشیم که می‌بینید و می‌خوانید.

هشدار نسبت به غیرمعمول بودن شیوع "آبله میمون"؛ واکسن خاصی وجود ندارد

موارد ابتلاء به "آبله میمون" در حداقل ۹ کشور بلژیک، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، پرتغال، اسپانیا، سوئد و بریتانیا و همچنین ایالات متحده، کانادا و استرالیا گزارش شده است. رئیس سازمان جهانی بهداشت در اروپا گفت که نگران است با تجمع مردم برای مهمانی‌ها و جشنواره‌ها در ماه‌های تابستان، عفونت‌ها در منطقه تسریع شود.

کد خبر: ۱۳۰۰۲۷
۱۱:۵۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

هشدار نسبت به غیرمعمول بودن شیوع

دیدارنیوز: پس از تأیید ابتلای بیش از ۱۰۰ مورد "آبله میمون" در اروپا، سازمان جهانی بهداشت روز جمعه یک جلسه اضطراری برای بحث در مورد شیوع اخیر این بیماری برگزار کرد.

در آنچه مقامات آلمان به عنوان بزرگ‌ترین شیوع در اروپا تاکنون توصیف کرده‌اند، موارد ابتلاء به "آبله میمون" در حداقل ۹ کشور بلژیک، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، پرتغال، اسپانیا، سوئد و بریتانیا و همچنین ایالات متحده، کانادا و استرالیا گزارش شده است.

"رویترز" در این باره نوشت، این بیماری که نخستین بار در میمون‌ها شناسایی شد، معمولاً از طریق تماس نزدیک گسترش می‌یابد و به ندرت در خارج از آفریقا گسترش یافته و باعث نگرانی شده است.

با این حال، با توجه به اینکه ویروس به راحتی عفونت کووید ۱۹ گسترش نمی‌یابد، دانشمندان انتظار ندارند که این شیوع به یک بیماری همه‌گیر مانند ویروس کرونا تبدیل شود.

"آبله میمون" معمولاً یک بیماری ویروسی خفیف است که با علائم تب و همچنین بثورات ناهموار مشخص می‌شود.

جلسه کمیته سازمان جهانی بهداشت (WHO) برای بحث در مورد این موضوع، گروه مشاوره راهبردی و فنی در مورد خطرات عفونی با پتانسیل همه‌گیری است که در مورد خطرات عفونت که می‌تواند تهدیدی برای سلامت جهانی باشد، برگزار شده است.

رئیس سازمان جهانی بهداشت در اروپا گفت که نگران است با تجمع مردم برای مهمانی‌ها و جشنواره‌ها در ماه‌های تابستان، عفونت‌ها در منطقه تسریع شود.

واکسن خاصی برای "آبله میمون" وجود ندارد، اما داده‌ها نشان می‌دهند که واکسن‌هایی که برای ریشه‌کن کردن آبله استفاده می‌شوند تا ۸۵ درصد در برابر این بیماری مؤثر هستند.

مقامات بریتانیایی گفتند که واکسن آبله را به برخی از کارکنان مراقبت‌های بهداشتی و برخی دیگر که ممکن است در معرض آبله میمون قرار داشته باشند، ارائه کرده‌اند.

نخستین مورد اروپایی در ۷ می‌در فردی که از نیجریه به انگلیس بازگشته بود تأیید شد. طبق ردیاب یکی از دانشکده‌های دانشگاه آکسفورد، از آن زمان، بیش از ۱۰۰ مورد در خارج از آفریقا تأیید شده است.

WHO گفت که موارد اولیه به سه دلیل غیرمعمول بودند: همه به جز یک نفر سابقه سفر مرتبطی به مناطقی که آبله میمون بومی است ندارند، بیشتر آن‌ها در میان همجنسگرایان شناسایی می‌شوند و گستره جغرافیایی در سراسر اروپا و فراتر از آن نشان می‌دهد که انتقال ممکن است برای مدتی ادامه داشته باشد.

در بریتانیا که در حال حاضر ۲۰ مورد تأیید شده است، "آژانس امنیت بهداشت" اظهار کرده که موارد اخیر در این کشور عمدتاً در میان مردانی است که خود را همجنسگرا معرفی کرده‌اند.

سازمان جهانی بهداشت گفته است که دانشمندان در حال تعیین توالی ویروس از موارد مختلف هستند تا ببینند آیا آن‌ها مرتبط هستند یا خیر؛ انتظار می‌رود این سازمان به‌زودی یک به‌روزرسانی ارائه کند.

منبع: تسنیم
برچسب ها: آبله میمون آبله
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر