تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

کوله‌پشتی دانش‌آموزان را از این "خوراکی‌ها" پر کنید

News Image Lead

یک متخصص تغذیه بهترین میان وعده برای دانش آموزان را میوه و لقمه های غذای خانگی دانست.

کد خبر: ۱۲۹۸۳
۱۵:۱۸ - ۰۱ آبان ۱۳۹۷
دیدارنیوز - دکتر مهنوش صمدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به تاثیر نوع تغذیه بر سلامت دانش آموزان، گفت: دانش آموزان در سنین رشد هستند و نوع مواد غذایی مصرفی تاثیر زیادی بر سلامت آنها دارد.

صمدی با اشاره به مصرف بسیار تنقلاتی مانند چیپس و پفک توسط دانش آموزان اظهار کرد: مصرف میان وعده های نامناسب زمینه ساز بیماریهایی از جمله کبد چرب، فشار خون بالا، دیابت و بیماریهای قلب و عروق است.

وی افزود: مواد غذایی که حاوی قندهای ساده و چربی بالا هستند، مانند انواع شیرینی، کیک، بسکویت، چیپس و پفک علاوه بر اینکه ارزش غذایی پایینی دارند، میزان زیادی انرژی به بدن می دهند. بالا بودن انرژی دریافتی از این مواد و وجود قند و چربی بالا در آنها موجب انباشت توده چربی در بدن شده و سلامت انسان را به خطر می اندازد.

این متخصص تغذیه افزود: در همین راستا توصیه می شود تغذیه مدارس کودکان با وسواس بیشتر تهیه شده و مواد سالم جایگزین تنقلات ناسالم شود.

وی تصریح کرد: مصرف مواد غذایی مانند انواع مغزها، سبزیجات، میوه ها، لبنیات و غلات به خاطر ارزش غذایی بالا جایگزین خوبی برای مواد با ارزش غذایی پایین هستند. این مواد به خاطر ارزش غذایی بالایی که دارند نیازهای بدن را تامین کرده و از ابتلا به بیماریهایی که در اثر مصرف زیاد چربی و قند ایجاد می شود، جلوگیری می کنند.

به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بهترین میان وعده برای دانش آموزان در مدارس یک واحد میوه و یا لقمه های نان و پنیر و گردو یا نان و کره و عسل است.

این متخصص تغذیه در ادامه با اشاره به اهمیت صرف وعده صبحانه برای دانش آموزان، صبحانه نخوردن را عاملی برای مصرف بیشتر مواد قندی دانست و افزود: صبحانه نخوردن علاوه بر اینکه باعث بی حوصلگی و پایین آمدن دقت و یادگیری می شود، سبب می شود دانش آموزان به علت پایین آمدن سطح قند خون تمایل بیشتری به مصرف شیرینی جات پیدا کنند.

صمدی با اشاره به اینکه برخی از دانش آموزان زمان وعده نهار در مدرسه هستند، خاطر نشان کرد: زمان دریافت غذا تاثیر زیادی بر متابولیسم بدن دارد و اگر زمان بندی صحیح غذا خوردن رعایت نشود می تواند بر سلامت افراد تاثیر منفی داشته باشد.

وی مناسبترین ساعت مصرف ناهار را ساعت 12 تا 13و30 اعلام کرد و افزود: توصیه می شود اگر دانش آموزان تا بعد از ساعت 14 در مدرسه هستند حتما نهار خود را همراه داشته و در مدرسه صرف کنند.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی