تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

تجاوز نظامی روسیه؛ دیدار سناتورهای آمریکایی با زلنسکی

هیئتی از سناتور‌های جمهوری‌خواه آمریکا طی سفری اعلام‌نشده روز شنبه با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین در کی‌یف دیدار کردند. در این دیدار میچ مک‌کانل، رهبر جمهوری‌خواهان سنای آمریکا و شماری دیگر از سناتور‌های آمریکایی نظیر سوزان کالینز، جان باراسو و جان کورنین حضور داشتند.

کد خبر: ۱۲۹۶۴۸
۱۱:۳۵ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

تجاوز نظامی روسیه؛ دیدار سناتورهای آمریکایی با زلنسکی

دیدارنیوز: تهاجم نظامی روسیه به اوکراین در شرایطی وارد هشتاد و یکمین روز خود شده است که نبرد‌ها عمدتا در شرق اوکراین ادامه داشته است.

روسیه با هدف تصرف کارخانه فولاد آزوف‌ستال این ناحیه را گلوله‌باران می‌کند، در حالی که نیرو‌های اوکراینی ادعا می‌کنند در جبهه خارکف مهاجمان را عقب زده‌اند.

در میدان دیپلماسی نیز تلاش‌ها برای آتش‌بس همچنان بدون نتیجه باقی مانده است. برای اولین بار از زمان آغاز جنگ در ۲۴ فوریه، وزرای دفاع آمریکا و روسیه با یکدیگر به صورت تلفنی گفتگو کرده‌اند. با این حال این تماس بدون نتیجه خاصی پایان یافته است.

در همین حال سوئد و فنلاند تلاش‌ها برای عضویت در سازمان ناتو را سرعت داده‌اند. ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه روز گذشته این حرکت را «اشتباه» توصیف کرده است.

سناتور‌های آمریکایی در کی‌یف با زلنسکی دیدار کردند

هیئتی از سناتور‌های جمهوری‌خواه آمریکا طی سفری اعلام‌نشده روز شنبه با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین در کی‌یف دیدار کردند.

در این دیدار میچ مک‌کانل، رهبر جمهوری‌خواهان سنای آمریکا و شماری دیگر از سناتور‌های آمریکایی نظیر سوزان کالینز، جان باراسو و جان کورنین حضور داشتند.

رئیس‌جمهور اوکراین در ویدئوی تلگرامی این سفر را «نشانه‌ای قوی از حمایت دو حزبی کنگره و مردم ایالات متحده از اوکراین» خوانده است.

سفر سناتور‌های آمریکایی در زمانی انجام می‌شود که سنا در حال کار برای تصویب بسته ۴۰ میلیارد دلاری کمک نظامی و مالی به اوکراین است.

این دومین سفر یک هیئت بلندپایه کنگره آمریکا به اوکراین طی ماه جاری به شمار می‌رود. نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان ایالات متحده دوه هفته پیش در دیدار از کی‌یف به ولودیمیر زلنسکی قول داده بود که آمریکا «تا پایان جنگ در کنار شما خواهد بود.»

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر