تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

طوفان شن در شرق کشور/ بارش ۵ روزه در راه است

سازمان هواشناسی با اشاره به بارش‌های ۵ روزه در برخی مناطق کشور از وقوع طوفان شن در شرق و جنوب شرق کشور و کاهش ۵ تا ۸ درجه‌ای دما در این مناطق خبر داد.

کد خبر: ۱۲۹۵۲۷
۱۰:۲۹ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱

طوفان شن در شرق کشور

دیدارنیوز ـ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در مناطقی از خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، ارتفاعات کرمان، شرق یزد و شرق گلستان بارش پراکنده باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. فردا یکشنبه در آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی بارش‌های پارکنده روی می‌دهد.

روز دوشنبه در برخی مناطق شمال غرب کشور و استان گیلان و سه‌شنبه علاوه بر شمال غرب در استان‌های ساحلی دریای خزر رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی شده است.

چهارشنبه در برخی مناطق شمال شرق، استان‌های ساحلی دریای خزر و به‌صورت پراکنده در شمال غرب بارش خواهیم داشت.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از امروز تا روز دوشنبه در شرق و جنوب شرق به‌ویژه در خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و شرق کرمان وزش باد شدید همراه با گردوخاک با احتمال رخداد طوفان شن پیش‌بینی شده است. همچنین امروز و فردا در برخی مناطق مرکز، شمال شرق، جنوب، جنوب غرب و غرب کشور وزش باد شدید همراه با گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

دمای هوا امروز در شمال غرب، سواحل دریای خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و یکشنبه در شمال شرق به‌طور محسوسی افزایش یافته و این افزایش دما تا چهارشنبه تداوم خواهد یافت. همچنین دمای هوا شنبه و یکشنبه در شرق و جنوب شرق بین ۵ تا ۸ درجه کاهش می‌یابد.

آسمان تهران امروز صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی شده است.

برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد