تیتر امروز

زیدآبادی: جمهوری اسلامی رفتارش را عوض کند، می‌ماند/ رئیسی، بخشی از نظام قدرت است/ حماس حذف شود، نوبت ایران است
گفت‌وگوی دیدار در برنامه اصل ۲۷ با روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب/ قسمت دوم

زیدآبادی: جمهوری اسلامی رفتارش را عوض کند، می‌ماند/ رئیسی، بخشی از نظام قدرت است/ حماس حذف شود، نوبت ایران است

آنچه در پیش رو می‌خوانید و می‌بینید، قسمت دوم گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه اصل ۲۷ با احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی اصلاح طلب است.
دوپرده‌ی سیاست و سینما؛ در یک نگاه
گزارش تحلیلی سینما/ اختصاصی دیدار

دوپرده‌ی سیاست و سینما؛ در یک نگاه

مسعود پیوسته روزنامه‌نگار، سینما و سیاست در ایران؛ رابطه و تاثیر و تاثرپذیری هر کدام از دیگری را مورد بررسی قرار داده است.
کد خبر: ۱۲۹۴۱

ویدئو/ پایان ساخت طولانی‌ترین پل دریایی جهان در چین

۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷
هزینه ساخت این پل ۵۵ کیلومتری ۲۰ میلیارد دلار آمریکا بوده و ساخت آن از سال ۲۰۰۹ میلادی آغاز شده است.ساختار بتنی آن بگونه‌ای است که می‌تواند در مقابل وزش بادهایی با سرعت ۳۴۰ کیلومتر در ساعت مقاومت کند. علاوه بر آن، تونلی با مسافت ۶.۷ کیلومتر میان دو جزیرۀ مصنوعی این منطقه ساخته شده تا به این ترتیب مانعی در رفت و آمد کشتی‌ها رو روی آب بوجود نیاید.این پل روز سه‌شنبه طی مراسمی با حضور شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین افتتاح خواهد شد.با ساخت این پل علاوه بر اتصال مراکز توسعۀ فناوری‌های نوین در یازده شهر چین که با درۀ سیلیکون آمریکا رقابت می‌کنند، مراکز جذب گردشگر در دو سرزمین نیز به یکدیگر وصل می‌شوند.رفت و آمدها روی این پل عمدتا بوسیله اتوبوس انجام خواهد شد و خودروهای شخصی برای عبور از آن، نیاز به مجوز ویژه دارند.

منبع: انتخاب
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: